BAJDENOV ''KOMANDANT'' POLUDEO I PONOVO NAPAO: Predsednikov nemački ovčar napravio HAOS u Beloj kući, BEZBEDNJAK izvukao DEBLJI KRAJ!!

Autor:

Svet

22.02.2024

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi dokumenti otkrivaju da je Komandant, voljeni nemački ovčar američkog predsednika Džozefa Bajdena, ugrizao agente Tajne službe najmanje 24 puta, što je rezultiralo ozbiljnim incidentima u Beloj kući.

BAJDENOV ''KOMANDANT'' POLUDEO I PONOVO NAPAO: Predsednikov nemački ovčar napravio HAOS u Beloj kući, BEZBEDNJAK izvukao DEBLJI KRAJ!!

Foto: White House / Zuma Press / Profimedia

Ovaj najnoviji napad, koji je zabeležen na snimku, pokazuje da je pas Komandant napao agenta Tajne službe unutar Kenedijeve bašte, blizu kancelarije prve dame Džil Bajden.

Prema izveštaju novinara Džona Grinvalda, koji je dobio dokumente putem Zakona o slobodi informacija, snimak pokazuje trenutak kada je agent ulazio u Kenedijevu baštu, a Komandant, koji je bio van povodca, trčao je prema njemu, skočio i oborio ga na zemlju. Incident je bio toliko ozbiljan da su obilasci istočnog krila Bele kuće morali biti otkazani na 20 minuta zbog krvavog poda u lobiju koji povezuje istočno krilo sa samom Belom kućom.

Ovo nije prvi put da je Komandant napao osoblje u Beloj kući. Prošle godine, pas je iseljen iz Bele kuće nakon serije napada na obezbeđenje i zaposlene. Samo krajem septembra, Komandant je ujeo agenta, što je bio 11. incident u kojem je dvogodišnji nemački ovčar napao čuvare u kompleksu Bele kuće ili porodičnoj kući Bajdenovih u Delaveru.

Portparolka prve dame Amerike Džil Bajden, Elizabet Aleksandar, izjavila je da trenutno nije odlučeno gde će živeti pas i da predsednik i prva dama duboko brinu o bezbednosti onih koji rade u Beloj kući.

Ona je navela i zahvalnost američkoj Tajnoj službi i drugim zaposlenima dok se nastavlja potraga za rešenjem. Ipak, tokom obraćanja 4. oktobra, Aleksandar nije otkrila gde trenutno boravi nemački ovćar Komandant i da li će se na kraju vratiti u Belu kuću. Situacija izaziva zabrinutost i postavlja pitanje o budućnosti ovog nemačkog ovčara u okviru prve porodice Sjedinjenih Američkih Država.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading