UŽAS U SREDNJOJ ŠKOLI: Tinejdžer drugare napao nožem, povređeno nekoliko učenika - na licu mesta jake policijske snage!

Autor:

Svet

22.02.2024

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U četvrtak ujutro, građani Vupertala u nemačkoj saveznoj zemlji Severna Rajna-Vestfalija su bili svedoci zastrašujućeg napada u srednjoj školi koji je izazvao šok i zabrinutost među stanovnicima.

UŽAS U SREDNJOJ ŠKOLI: Tinejdžer drugare napao nožem, povređeno nekoliko učenika - na licu mesta jake policijske snage!

Foto: Shutterstock

Prema informacijama nemačkih medija, nekoliko osoba je povređeno nožem, a osumnjičeni napadač je identifikovan kao tinejdžer.

Napad se odigrao u četvrtak ujutro, kada je specijalna policijska jedinica odmah reagovala i pokrenula veliku operaciju u srednjoj školi u Vupertalu. Trenutno je u toku intenzivna istraga kako bi se utvrdile pozadina i motivi ovog zastrašujućeg incidenta.

Nemački mediji izveštavaju da je nekoliko učenika zadobilo povrede nožem tokom napada, ali brza intervencija policijskih snaga dovela je do hapšenja osumnjičenog napadača. Identitet i motivi napadača za sada ostaju nejasni, a lokalne vlasti pridaju poseban značaj istrazi kako bi se utvrdilo šta je dovelo do ovog nasilnog čina.

Na licu mesta su prisutne brojne patrolne jedinice, specijalne policijske snage, kao i vatrogasne i spasilačke službe, s ciljem pružanja pomoći povređenima i očuvanja bezbednosti u školi, prenosi Fenix Magazin.

Ovaj nemili događaj dodatno naglašava važnost bezbednosti u školama i potrebu za zajedničkim naporima kako bi se osiguralo sigurno okruženje za učenike i nastavnike. Lokalna zajednica pruža podršku žrtvama i njihovim porodicama, istovremeno očekujući dalje informacije koje će rasvetliti okolnosti ovog tragičnog incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading