NESTAO DEČAK (6) SA AUTIZMOM! Podignuti dronovi, u potragu uključeni i psi tragači, ali i vojska! NEMA GA VEĆ PETI DAN, PROLONGIRAN ODVOZ SMEĆA, A EVO I ZAŠTO!

Autor:

Svet

26.04.2024

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji mole lokalno stanovništvo da provere imanja, garaže, pa čak i poklopce šahtova i ne isključuju mogućnost da se skrio u kantu za smeće.

NESTAO DEČAK (6) SA AUTIZMOM! Podignuti dronovi, u potragu uključeni i psi tragači, ali i vojska! NEMA GA VEĆ PETI DAN, PROLONGIRAN ODVOZ SMEĆA,  A EVO I ZAŠTO!

Foto: Printscreen/Rotenburg polizei

Dečak Arian (6) nestao je u ponedeljak u gradiću Bremerverde u Nemačkoj i otad za njim traje velika potraga, piše Bild. 

Dečaka traže dronovima, uključeni su u potragu i psi tragači, brojni volonteri i 200 vojnika koji koriste posebnu tehnologiju u nadi da će pronaći dečaka s autizmom. U potrazi su oprezni s obzirom na to da bi ga glasnim zvukovima i reakcijama mogli uplašiti. 

Kako pišu nemački mediji, roditelji su pozvali policiju samo tri minuta nakon što je Arian nestao.

Roditelji mole lokalno stanovništvo da provere imanja, garaže, pa čak i poklopce šahtova i ne isključuju mogućnost da se skrio u kantu za smeće.Zbog toga je prologiran i odvoz smeća, ali potraga dosad nije dala rezultat. 

- Nećemo odustati  - rekla je portparolka policije Sara Mehnen. Dodaje da su i dalje optimistični iako dečaka nema nekoliko dana. 

Podsećamo, da je cela Srbija krajem prošlog meseca tragala za malom Dankom Ilić iz Bora koja je 26. marta nestala u Banjskom polju kod Bora na imanju njene majke. 

Nažalost, 4. aprila je objavljeno da je mala Danka ubijena. Nju su ubili radici Vodovoda Dejan Dragijević i Srđan Janković. Najpre su je udarili automobilom, a onda su nesrećno dete ubacili u gepek misleći da je mrtva. Međutim, kad se dete osvestilo, Dejan Dragijević ju je ugušio a onda su telo bacili a obližnju deponiju. Međutim, dva daa kasnije Dragijević je uz pomoć oca i brata, koji je u međuvremeu priminuo u PS Bor, telo negde premestio i sad navodno niko ne može da se seti gde.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading