BITKA JE OKONČANA! Ukrajinci predali grad, Rusi podižu zastavu na Avdejevci! (VIDEO)

Autor:

Svet

17.02.2024

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telegram kanal DipStejt navodi da ruske snage kontrolišu skoro celu Avdijivku.

BITKA JE OKONČANA! Ukrajinci predali grad, Rusi podižu zastavu na Avdejevci! (VIDEO)

Foto: twitter.com/@Pluton45873221

Prema najnovijim informacijama, ruske snage su zauzele skoro ceo grad Avdijivku, što je potvrđeno i ažuriranom mapom koju je objavio Telegram kanal DipStejt.

Na osnovu tih informacija, jasno je da je neprijateljski neosvojivi bastion pao, a ruske snage su istakle svoju zastavu na koksari Avdejevski, što označava kraj bitke za "neosvojivu tvrđavu" neprijatelja, kako je objavio ruski vojni kanal Operacija Z, prenosi Alo.rs.

U međuvremenu, ukrajinska vojska je dobila naređenje da se povuče iz Avdijivke, ali nije jasno šta će biti njihov dalji korak. Prema ukrajinskom portalu "Strana", postoji mogućnost da formiraju liniju odbrane od koksare na severu grada do sela Lastočkino.


Ovo je samo jedan od mnogobrojnih sukoba koji se odvijaju na teritoriji Ukrajine, a situacija je i dalje vrlo napeta i neizvesna. Još uvek nije jasno kakav će biti dalji razvoj događaja i kako će se situacija dalje odvijati.

 

S obzirom na kontroverze koje prate ovakve događaje, nije iznenađujuće što su se na društvenim mrežama pojavili snimci na kojima se vidi kako ruske snage podižu zastavu u Himkiju i na koksari, što dodatno potvrđuje promene u kontroli nad određenim područjima.


Ukrajinska vojska se suočava sa izazovima u ovom konfliktu, ali ostaje da se vidi kako će reagovati na novonastalu situaciju i kako će se dalje odvijati njihove akcije na terenu. Sve oči su uprte u dalji razvoj situacije u Avdijivki i šire, dok se svet sa zebnjom iščekuje ishod ovog sukoba.

 

(Alo)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading