PRVI SNIMCI JEZIVE EKSPLOZIJE U ROTERDAMU! Detonacija izbacila čoveka iz kreveta na ulicu, PLAŠE SE VEĆE KATASTROFE ZBOG GASNIH CEVI! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Svet

30.01.2024

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eksplozija se dogodila u garaži stambene zgrade.

PRVI SNIMCI JEZIVE EKSPLOZIJE U ROTERDAMU! Detonacija izbacila čoveka iz kreveta na ulicu, PLAŠE SE VEĆE KATASTROFE ZBOG GASNIH CEVI! (FOTO, VIDEO)

Foto: Youtube/De Telegraaf

Vatrogasna brigada u Roterdamu traga za tri nestale osobe nakon velikog požara u stambenom naselju na Šamenkampu. Ovi ljudi su možda još uvek u zgradi. Vatrogasna brigada je ovo potvrdila nakon izveštaja u Rijnmondu.

- Želimo što je pre moguće razjasniti uzrok eksplozije - rekla je policija za holandski Telegraf. Svi scenariji su uzeti u obzir.

Vatrogasna brigada je i dalje gasi požar, ali portparol regiona bezbednosti smatra da će gašenje potrajati. Još uvek nisu isključene sve gasne cevi u okolini.

Najmanje jedna osoba je povređena, a nije poznato u kakvom je stanju. Stanari nekoliko desetina stanova smešteni su na druga mesta. 

 

 

Požar je izazvala eksplozija u automobilu ispod stambenog kompleksa u ponedeljak uveče. Policijska forenzička istraga istražuje uzrok eksplozije u garaži ove zgrade.

 

 

Stariji čovek izbačen iz kreveta

Eksplozija je imala "ogromnu snagu". Ovo je rekao portparol regiona bezbednosti.

- Nije to bila samo eksplozija kao što se dešavalo u poslednje vreme. Ovo je bilo mnogo veće. Auto koji je bio parkiran na ulici potpuno je raznesen. Znamo da su 44 kuće toliko oštećene da se stanovnici za sada ne mogu vratiti - rekao je portparol regionalne bezbednosti.

- Policija i forenzičari mogu da provere da li je zgrada bezbedna. Prvo mora da se obezbedi gasovod u ulici. Operater mreže sada radi na iskopu i obezbeđenju tog gasovoda. Takođe nije jasno u kojoj meri je zgrada postala nestabilna zbog požara. Dron je već korišćen da bi se proverilo da li su tri nestale možda tu, ali to još nije dalo ništa. Tokom noći je izvršen popis ko je tu živeo i ko je bio prisutan. Ovo je pokazalo da se ne zna gde se nalaze tri osobe - dodao je.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading