PUTINE, VRATI MI MUŽA! ODMAH! Marija zakukala na predsednika da joj spasi brak i porodicu, evo KAKAV JE ODGOVOR DOBILA (VIDEO)

Autor:

Svet

21.01.2024

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rusi sve teže podnose odsustvo članova porodice koji su na frontu u Ukrajini

PUTINE, VRATI MI MUŽA! ODMAH! Marija zakukala na predsednika da joj spasi brak i porodicu, evo KAKAV JE ODGOVOR DOBILA (VIDEO)

Foto: x/marceln66

Predsednik Rusije spreman je na svakakva pitanja, provokacije i molbe u životu, naročito u poslednje dve godine otkako je rat sa Ukrajinom, ali na ovo pitanje teško da je bio pripremljen.

Supruga jednog ruskog vojnika uputila je u subotu emotivni apel za njegov povratak iz Ukrajine u izborni štab predsednika Putina, prkosni gest u zemlji u kojoj je zabranjena otvorena kritika rata.

"Vladimir Vladimirovič Putin je izdao dekret da moj muž mora da bude u Ukrajini. Zanima me kada će izdati dekret da moj muž mora da bude kod kuće", rekla je Marija Andrejeva.

Uplela se u žestoku raspravu sa ženom koja joj je rekla da ruski vojnici u Ukrajini "brane otadžbinu" i da se ona moli za njih.

"Pa šta dalje? Ministarstvo odbrane je potrošilo svoj novac, sad treba sve iscediti od naših momaka, izvući im poslednje atome života? Pa da nam se vrate kao panjevi?", kritikovala je Andrejeva Putina.

 

 

"Hoće li mi dati 'panj'? Šta ću dobiti nazad? Čovek bez nogu, bez ruku, bolestan čovek? Zar ne znaš šta se tamo dešava?", gotovo je vikala Ruskinja na Putina koji nije bio prisutan.

Rasprava se dogodila tokom posete Putinovoj izbornoj bazi male delegacije "Put kući", organizacije supruga vojnika koja vodi kampanju za njihov povratak sa fronta.

Pokazao je dubinu besa i očaja među porodicama nekih vojnika dok se rat nastavlja, kojem se nakon skoro tri godine ne nazire kraj, piše Klix.ba.

Putin je mobilisao 300.000 rezervista u septembru 2022. u nepopularnom potezu za koji je rekao da nema potrebe da se ponavlja jer su se stotine hiljada drugih dobrovoljno prijavile kao vojnici po ugovoru.

On je rekao naciji da je Rusija u jakoj poziciji na celoj liniji fronta i da će ići napred da ispuni ciljeve, kako on naziva, "specijalne vojne operacije".

Marija Andrejeva je novinarima da njena mala ćerka pati od zastoja u razvoju govora zbog očevog odsustva.

"Sve probleme moje porodice može rešiti samo jedna stvar - demobilizacija mog muža. Jer ona je potpuno drugo dete kada joj otac dođe kući. Vratite mi muža. Odmah".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading