NEVIĐENA TRAGEDIJA: Dečak (2) umro pored MRTVOG OCA u najgorim mukama! 14 dana bio sam u kući, a zbog ovog prizora PLAKALI SU I POLICAJCI

Autor:

Svet

17.01.2024

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne može ni danas da shvati kako se ovako nešto moglo dogoditi omiljenom dečaku iz kraja

NEVIĐENA TRAGEDIJA: Dečak (2) umro pored MRTVOG OCA u najgorim mukama! 14 dana bio sam u kući, a zbog ovog prizora PLAKALI SU I POLICAJCI

Foto: facebook/kennethbatersby

Dvogodišnji dečak Bronson Batersbi preminuo je u Velikoj Britaniji nakon što je pune dve nedelje bio sam u kući kraj mrtvog oca.

Bronsonu je otac Kenet (60) preminuo 26. decembra od srčanog udara, a u kući su živela samo njih dvojica.

Dečak je bio prepušten sudbini pošto ga niko od članova familije ili ljudi u komšiluku nije obilazio dve nedelje, nakon čega je zabrinuta prijateljica došla na vrata da proveri šta se dešava.

Od prizora se umalo onesvestila a sličnu reakciju, praćenu suzama, imali su i lokalni policajci - maleni Bronson preminuo je ležeći kraj nogu mrtvog oca na podu, piše The Sun.

Bronson Batersbi bio je sin Sare Pis i Keneta Batersbija. Opisan je kao omiljeni dečak u kraju koji nije skidao osmeh s lica. 

"Obožavao je crtane filmove i stalno se smejao. Ne mogu sebi da oprostim što ranije nisam došao na vrata da proverim kako su Kenet i on. Bio je veseo dečak koji je stalno pravio buku po kući", rekao je prijatelj Batersbijevih.

Kako je Kenet Batersbi okarakterisan od socijalnih službi kao otac sa problematičnim zdravljem, neko iz te ustanove redovno je obilazio, jednom nedeljno ovu porodicu.

Međutim, sudbina je rešila da uništi oca i sina tako što se njihova smrt zalomila baš u vreme božićnih i novogodišnjih praznika kada dve nedelje niko iz socijalnih službi ne posećuje građane.

Bronson Batersbi preminuo je usled nemogućnosti da se sam hrani i pije vodu.

"Kenet je imao problema sa srcem, ali ništa nije ukazivalo na srčani udar. Obožavao je sina. Kasno ga je dobio, potom ih je njegova supruga napustila. Bili su sve jedan drugom. Sada su ponovo zajedno negde gore", rekao je jedan član familije.

Bronsonova majka Sara Pis, koja je posle razvoda od Keneta izgubila pravo na starateljstvo optužila je socijalne službe za smrt dečaka, iako joj nije palo na pamet da tokom praznika makar telefonom okrene bivšeg muža i dečaku čestita Božić i Novu godinu.

"Da je socijalna služba radila svoj posao, moj sin bi još bio živ", kratko je rekla žena.

Veliku Britaniju potresla je priča do te mere da je odlučeno da se socijalne službe daleko aktivnije uključe u živote porodica s malom decom, te da i za nacionalne praznike budu aktivne na dnevnom nivou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading