"NE NAPADAJTE RUSIJU..."! Ilon Mask progovorio o najgoroj ideji koja može čoveku da padne na pamet!

Autor:

Svet

05.01.2024

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od korisnika na društvenoj mreži Xje prokomentarisao da Napoleon nije bio previše pametan, podsećajući na njegovu neslavnu avanturu napada na Rusiju tokom zime, na šta mu je Mask uzvratio sočnim komentarom.

"NE NAPADAJTE RUSIJU..."! Ilon Mask progovorio o najgoroj ideji koja može čoveku da padne na pamet!

Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Američki milijarder Ilon Mask, poznat po svojim komentarima na društvenim mrežama, izazvao je pažnju javnosti svojom političkom izjavom.

 

 

Kao vlasnik kompanije Iks, Mask često koristi društvene mreže kako bi izneo svoje stavove, a ovog puta je komentarisao objavu o mornarici i ratovanju na moru. Međutim, njegov komentar nije prošao neprimećeno, jer je privukao pažnju francuskog vojskovođe i njegovog načina ratovanja.

Jedan od korisnika na društvenoj mreži je prokomentarisao da Napoleon nije bio previše pametan, podsećajući na njegovu neslavnu avanturu napada na Rusiju tokom zime. Na ovo je Mask odgovorio, upozoravajući da napad na Rusiju nikada nije dobra ideja.

- Samo nemojte da napadate Rusiju. To nikada nije dobra ideja - poručio je Mask.

Ova izjava Ilona Maska izazvala je različite reakcije i podstakla raspravu o političkim potezima i istorijskim lekcijama.

Ilon Mask je poznat po svojim kontroverznim izjavama i aktivnom učešću u javnim debatama putem društvenih mreža. Njegovi politički komentari često izazivaju pažnju medija i javnosti, a ovaj slučaj nije izuzetak.

Podsećamo da je Ilon Mask predvideo turbulentnu 2024. godinu.

Na društvenoj mreži X, jedan korisnik je izrazio nadu da će 2024. biti "normalna godina", na šta je Mask odgovorio svojim predviđanjem da će ta godina biti "još luđa".

Bonus video




 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading