ILON MASK PREDVIĐA KATASTROFU ZA 2024. GODINU: Da li je ovo početak kraja sveta?

Autor:

Svet

02.01.2024

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilon Mask predviđa turbulentnu 2024. godinu

ILON MASK PREDVIĐA KATASTROFU ZA 2024. GODINU: Da li je ovo početak kraja sveta?

Foto: www.profimedia.rs

Novi vlasnik nekadašnjeg Tvitera iznerviraće ovim potezom ceo svet


Američki preduzetnik i milijarder Ilon Mask izazvao je pažnju javnosti svojim prognozama o predstojećoj 2024. godini.

Na društvenoj mreži X, jedan korisnik je izrazio nadu da će 2024. biti "normalna godina", na šta je Mask odgovorio svojim predviđanjem da će ta godina biti "još luđa". Ove izjave su izazvale polemike i spekulacije o tome šta bi moglo da se dogodi u narednim godinama.

Moje predviđanje je da će 2024. biti još luđa - napisao je Mask.



Problemi kompanije X

Jedna od ključnih prognoza za 2024. godinu odnosi se na kompaniju X, koja je u vlasništvu Ilona Maska. Prema prognozama Financial Times-a, postoji predviđanje da bi ova kompanija mogla da bankrotira. Ova informacija dodatno pojačava spekulacije o budućnosti kompanije X i njenom uticaju na poslovni svet.

Maska o vojnim sukobima

Ističući geopolitičke tenzije, Ilon Mask je nedavno izneo svoje zabrinutosti u vezi sa mogućim vojnim sukobima na Bliskom istoku i u Ukrajini. On je čak sugerisao da bi ovi sukobi mogli da prerastu u treći svetski rat, ističući promene u vojnoj moći i dinamici globalnih sila. Ove izjave ukazuju na Maska kao osobu koja prati i analizira geopolitičke trendove, što dodatno doprinosi pažnji koju privlači njegovo mišljenje o budućnosti.

Ilon Mask je poznat po svojim vizionarskim idejama i prognozama, te će njegove izjave i predviđanja svakako nastaviti da intrigiraju javnost i poslovnu zajednicu. Sa predstojećom 2024. godinom, ostaje da vidimo da li će se Maskova predviđanja ostvariti i kakve promene možemo očekivati u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Перагеније

03.01.2024 21:00

Пребациће посао у Кину и Русију.