ŽRTVU UBIO, UVIO U TEPIH I BACIO U JEZERO PRE 33 GODINE! Konačno uhapšen u Nemačkoj!

Autor:

Svet

05.01.2024

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji zločina koji se dogodio u Bukureštu 1991. godine i dalje šokiraju javnost.

ŽRTVU UBIO, UVIO U TEPIH I BACIO U JEZERO PRE 33 GODINE! Konačno uhapšen u Nemačkoj!

Foto: Tanjug/AP

Nemačka policija vrši hapšenje

Muškarac sa Šri Lanke, čije ime nije otkriveno, uhvaćen je u Nemačkoj zbog zločina koji je počinio pre 33 godine. Naime, ovaj muškarac je 1991. godine u Bukureštu izvršio jeziv zločin - ubio je stranog državljanina, umotao njegovo telo u tepih i bacio ga u jezero Morii. Nakon ovog užasnog čina, za njim je bila raspisana međunarodna poternica.


Detalji zločina koji se dogodio u Bukureštu 1991. godine i dalje šokiraju javnost. Muškarac sa Šri Lanke je osuđen na 19 godina zatvora zbog ovog zločina, a njegovo hapšenje u Nemačkoj nakon toliko godina predstavlja veliki preokret u ovom slučaju.
 

Republika

Foto: Printskrin/Rumunska policija

Ubica sa Šri Lanke

 

Generalni inspektorat rumunske policije saopštio je da je muškarac pronađen nakon razmene informacija sa policijskim zvaničnicima iz Nemačke. Ovo hapšenje je rezultat međunarodne saradnje i predstavlja veliki korak ka pravdi za žrtvu ovog strašnog zločina.

- Dana 3. januara ove godine, u 21:45 časova, nakon razmene informacija sa policijskim zvaničnicima iz Nemačke zaduženim za međunarodnu saradnju, pronađen je 52-godišnji muškarac sa Šri Lanke osuđen za krivično delo ubistva - saoštio je u četvrtak Generalni inspektorat rumunske policije.

Prema informacijama izvora bliskih istrazi, postojala je sumnja da se muškarac sa Šri Lanke nalazio na teritoriji Nemačke od oktobra 2023. godine. Trenutno se sprovode sudske procedure za izvršenje evropskog naloga za hapšenje kako bi muškarac odgovarao za svoje zločine pred lice pravde.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading