NEZAPAMĆEN UŽAS U KUPEU! Detalji drame u Tokiju: Žena izbola ljude u vozu, iskasapila ih po telu gde god je stigla! (VIDEO)

Autor:

Svet

04.01.2024

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri osobe izbodene su u trenutku kada se voz zaustavljao na stanici u Tokiju, prenose japanski mediji.

NEZAPAMĆEN UŽAS U KUPEU! Detalji drame u Tokiju: Žena izbola ljude u vozu, iskasapila ih po telu gde god je stigla! (VIDEO)

Foto: pixabay.com

Incident se desio na jednoj od najprometnijih ruta u japanskoj prestonici, izazivajući privremenu obustavu saobraćaja na dotičnom vozu. Vlasti su potvrdile da su žrtve, iako su prebačene u bolnicu, izvan životne opasnosti.

 

 

Osumnjičena za napad je mlada žena u dvadesetim godinama, koja je primećena kako drži nož u vozu. Nakon hitnog reagovanja putnika i osoblja na stanici, osumnjičena je savladana, i predata policiji na dalje postupanje.

Prema izjavama policije, osumnjičena je napadala žrtve nožem, nanoseći povrede po rukama, leđima i bokovima. Putnici u vozu su odmah reagovali aktiviranjem hitnih tastatura u vagonu i na peronu stanice Akihabara, pozivajući policiju oko 22.55 po lokalnom vremenu.

Policija je brzo intervenisala i uhapsila osumnjičenu. Prema izveštaju novinske agencije Kjodo, osumnjičena je priznala svoje postupke, izjavivši da je "nameravala da ubije nekoga".

Ovaj šokantan incident baca svetlo na pitanje bezbednosti u javnom prevozu, a vlasti su pokrenule istragu kako bi utvrdile motive i okolnosti ovog napada. 

Podsetimo, u Japanu se juče dogodila i avionska nesreća pri sletanju vazduhoplova nacionalnog avioprevoznika JAL (Japan Airlines). Naime, na tokijskom aerodromu Haneda zapalio se avion nakon sletanja na pistu, a snimak evakuacije putnika je objavljen na društvenim mrežama.

 

 

Snimak iz unutrašnjosti aviona pokazuje kako je osoblje uspelo da evakuiše 379 putnika, a objavo ga je  Peđa Vučetić (poznati Tviteraš koji je ljubitelj aviona) na svom X nalogu, i pojasnio je detalje akcije evakuacije o kojoj bruji ceo svet.

Na snimku se vide putnici koji mirno sede na svojim mestima i slušaju pažljivo instrukcije posade dok se pripremaju evakuacioni tobogani. Dim se vidi već u kabini, ali su putnici pažljivo pratili smernice zbog čega su svi živi i zdravi, pokazali su veliku disciplinu i kooperativnost sa posadom Japan airlines-a.

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading