UŽAS! DETE PROGUTALO IGRAČKU PA UMRLO! Sumnja se na ubistvo?!

Autor:

Svet

29.12.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni tužilac Tivolija, Frančesko Mendito, naredio je sprovođenje istrage o poreklu i prirodi igračke koju je nesrećni dečak progutao.

UŽAS! DETE PROGUTALO IGRAČKU PA UMRLO! Sumnja se na ubistvo?!

Foto: shutterstock

Dvogodišnji dečak iz Monterotonda preminuo je u bolnici Gemeli u Rimu nakon što je progutao deo igračke u svom domu. Hitno prebačen helikopterom u bolnicu, dečak je stigao sa zastojem rada srca i veoma teškim stanjem. Ova tragična vest izazvala je šok i zabrinutost u lokalnoj zajednici, dok su nadležne institucije odmah preuzele istragu.

Istraga o uzroku i vrsti igračke

Glavni tužilac Tivolija, Frančesko Mendito, naredio je sprovođenje istrage o poreklu i prirodi igračke koju je nesrećni dečak progutao. Ova odluka ukazuje na ozbiljnost situacije i nameru da se utvrdi odgovornost za ovu tragičnu smrt.

Reakcija bolnice Gemeli

Bolnica Gemeli, u koju je dečak stigao iz Monterotonda, izvestila je da je dete već bilo u veoma teškom stanju sa moždanom smrću nakon više od sat vremena kardiopulmonalne reanimacije. Porodica je, nakon ove tužne vesti, dala saglasnost za vađenje organa, čime je ovaj težak period za njih dobio dodatnu emotivnu težinu.

Policija istražuje slučaj

Policija je odmah preuzela istragu ovog slučaja, a tužilaštvo je pokrenulo istragu s hipotezom krivičnog dela ubistvo iz nehata protiv nepoznatih počinilaca. Detalji o toku istrage biće od velikog značaja za utvrđivanje odgovornosti i sprečavanje sličnih tragedija u budućnosti.

Dete u Srbiji progutalo žir i umrlo

U vrtiću u Vladičinom Hanu, dogodio se incident kada je četvorogodišnje dete progutalo neki predmet, najverovatnije žir.

Dete (4) je u popodnevnim satima primljeno u Univerzitetski klinički centar Niš u veoma teškom opštem stanju sa znacima teškog oštećenja moždane funkcije.

Izvađen je strani predmet iz disajnih puteva ali to nažalost nije promenilo stanje pacijenta. Uprkos svim preduzetim merama više medicinskih timova UKC, nažalost je došlo do letalnog ishoda.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading