NEVIĐENA PORODIČNA TRAGEDIJA: Mlađi brat zbog POKLONA ubio sestru pred njenom BEBOM! Sve je posmatrao četvrti član porodice koji je povukao NEVEROVATAN POTEZ

Autor:

Svet

27.12.2023

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ranjavanja, mlada žena odvezena u bolnicu, gde je proglašena mrtvom. Prema izjavi šerifa, zadobila je unutrašnje krvarenje te se ugušila

NEVIĐENA PORODIČNA TRAGEDIJA: Mlađi brat zbog POKLONA ubio sestru pred njenom BEBOM! Sve je posmatrao četvrti član porodice koji je povukao NEVEROVATAN POTEZ

Foto: shutterstock

Ilustracija

Tragedija na Floridi za Božić. Mlađi brat (14) presudio je svojoj sestri kada se na porodičnom okupljanju iznervirao videvši kakav mu je poklon tom prilikom kupila.

Brat je krenuo da provocira sestru (23) koja je došla u porodičan dom u pratnji bebe u kolicima. Kada mu je odgovorila na prozivke, brat je potegao pištolj i naočigled još jednog rođaka – smrtno ju je ranio!

Stariji brat koji je posmatrao krvoproliće sa strane takođe je kod sebe imao pištolj i potegao ga je na ubicu ranivši ga tom prilikom.

 

 

Šerif Bob Gualtijeri rekao je da je četrnaestogodišnjak pobegao s mesta tragedije i bacio svoj pištolj iako je bio ranjen.

- Ubica je uhvaćen i biće predat u pritvor čim bude operisan i otpušten iz bolnice. Lokalno tužilaštvo proceniće da li će mu se suditi kao odrasloj ili maloletnoj osobi zbog ubistva sestre - rekao je šerif.

Nakon ranjavanja, mlada žena odvezena u bolnicu, gde je proglašena mrtvom. Prema izjavi šerifa, zadobila je unutrašnje krvarenje te se ugušila. 

Dodao je i da njenom detetu niko nije naudio.

Širom SAD Božić je centralni praznik u godini i tada se familije najviše okupljaju. Nažalost, u tim danima drastično se povećava stopa svađa ali i tragedija među članovima porodica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading