ŠOKANTNO: Muslimanska porodica u Americi napala sina zbog prelaska u hrišćanstvo! Otac i brat ga tukli i pljuvali, MAJKA ISEKLA NOŽEM

Autor:

Svet

13.12.2023

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica u Nešvilu, Tenesi, suočava se sa ozbiljnim optužbama nakon što je njihov sin prijavio fizički napad zbog svoje promene vere.

ŠOKANTNO: Muslimanska porodica u Americi napala sina zbog prelaska u hrišćanstvo! Otac i brat ga tukli i pljuvali, MAJKA ISEKLA NOŽEM

Foto: Tanjug/AP

policija

U mirnom predgrađu Nešvila, jedna porodica je postala predmet intenzivne policijske istrage. Mladić iz ove porodice tvrdi da su ga otac, majka i brat fizički napadali i pljuvali zbog njegove promene vere.

Prema izveštaju, mladić je odlučio da prijavi svoju porodicu policiji nakon serije traumatizirajućih događaja. Detalji koji su isplivali nakon hapšenja porodice pokazuju da je majka, Rava havaji, čak nasrnula na svog sina nožem i posekla ga po ruci. Policija je primetila da je mladić izgledao potreseno i da je imao vidljive povrede na licu. On je odvezen u bolnicu radi lečenja.

 

Otac, majka i brat sada se suočavaju sa ozbiljnim optužbama za nasilje u porodici, nanošenje telesnih povreda i napad smrtonosnim oružjem. Dok su otac i brat pušteni na slobodu, majka je zadržana u pritvoru zbog optužbi za nasilje u porodici.

 

Ovaj događaj je uzburkao lokalnu zajednicu. Pravosudni organi preduzimaju mere kako bi osigurali da se ova porodica suoči sa posledicama svojih postupaka. Ova situacija ističe važnost podrške žrtvama porodičnog nasilja i potrebu za efikasnim pravosudnim odgovorom na takve incidente.

Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati, ali jedno je sigurno: ovaj slučaj je otvorio važnu diskusiju o slobodi veroispovesti i nasilju u porodici. Nadamo se da će pravda biti zadovoljena u ovom slučaju.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tia

13.12.2023 15:06

Kako?? Pa zar Islam nije vjera mira?