PRVI KADROVI SA MESTA UŽASA: Jezivo! Osmoro poginulo u prevrtanju školskog autobusa! Čak i lekari plaču od bola (VIDEO)

Autor:

Svet

14.05.2024

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajci na licu mesta koji sprovode veliku istragu, nakon što su blokirali put za saobraćaj, rekli su medijima da je prizor jako bolan i da u autobusu sada sve izgleda poput najgore noćne more

PRVI KADROVI SA MESTA UŽASA: Jezivo! Osmoro poginulo u prevrtanju školskog autobusa! Čak i lekari plaču od bola (VIDEO)

Foto: youtube.com/fox 13 tampa bay

Florida je ovog jutra, po tamošnjem vremenu, ostala u potpunom šoku nakon stravične saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubilo osmoro ljudi.

Poginuli su migranti koji su u prepunom autobusu išli do građevine na kojoj su radili.

Prema nezvaničnim informacijama, vozač autobusa išao je brže nego što je dozvoljeno na putu, te je u jednom momentu naglo skrenuo ka bankini prevrnuvši se i vozilo je završilo u travi.

Deo njegovog automobila je ulubljen, zbog čega se čini da je ili on, ili vozač autobusa uradio nešto zbog čega je došlo umalo do teškog sudara.

Ovom prilikom povređeno je i preostalih 45 putnika. Drugim rečima, u autobusu nije postojala osoba koja je uspela da se izvuče bez ogrebotine.

Dvojica migranata rekli su da je vozač autobusa pokušao da eskivira sudar jer je najverovatnije vozač SUV-a išao na njega.

Policajci na licu mesta koji sprovode veliku istragu, nakon što su blokirali put za saobraćaj, rekli su medijima da je prizor jako bolan i da u autobusu sada sve izgleda poput najgore noćne more.

Meri Liske, jedna od lekarki koja je došla na lice mesta, sa suzama u očima saopštila je da je među poginulima videla i dva, jedva punoletna migranta, kao i da nema dece.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading