POPIO JE PIVO U KAFIĆU I UMRO U NAJGORIM MUKAMA! Ko je kriv za smrt muškarca kom nije bilo SPASA ZBOG OVOGA!

Autor:

Svet

05.12.2023

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tridesetjednogodišnji Konor Sebastijan došao je u lokalni bar u Severnoj Karolini sa svojim prijateljima, očekujući opuštajuće veče uz pivo.

POPIO JE PIVO U KAFIĆU I UMRO U NAJGORIM MUKAMA! Ko je kriv za smrt muškarca kom nije bilo SPASA ZBOG OVOGA!

Foto: printskrin

Međutim, ni u snu nije mogao da predvidi da će ta večer završiti tragično. Nakon što su popili piće iste marke, Konor i njegovi prijatelji su počeli nezaustavljivo da povraćaju, što je izazvalo paniku među gostima i osobljem bara.


Sumnja na kontaminirano piće



Barmen je odmah reagovao i pozvao Hitnu pomoć kada je shvatio da postoji ozbiljan problem sa pićem.

Prema njegovim rečima, izgledalo je kao da je piće nagrizlo sluzokožu usta i grla gostiju. Konor i još dvojica gostiju su odmah prevezeni u bolnicu, ali nažalost, Konor je preminuo.



Misteriozni uzrok tragedije



Istraga je pokazala da je iza ovog tragičnog događaja verovatno stoji kompanija koja se bavi čišćenjem cevi i burića sa pivom. Iako su iz kompanije saopštili da su pokrenuli sopstvenu istragu, čini se da je neko od njihovog osoblja ostavio sredstvo za čišćenje u nekom buretu.

Ovaj slučaj baca sumnju na bezbednosne standarde ove kompanije i izaziva ozbiljnu zabrinutost u javnosti.



Opasnost od hemikalija



Iako još uvek nije jasno koje sredstvo za čišćenje je tačno bilo u pitanju, poznato je da ta sredstva sadrže hemikalije koje mogu izazvati ozbiljna oštećenja, pa čak i fatalne posledice po zdravlje. Ova tragedija je podigla pitanje bezbednosti hrane i pića i izazvala opravdanu zabrinutost među potrošačima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading