"IZRAEL JE OČAJAN ZBOG PALESTINSKOG OTPORA": Predsednik Irana uputio OTROVNE STRELE, Izraelcima poručio "Izgubili ste vojno, bezbednosno i obaveštajno!"

Autor:

Svet

23.11.2023

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je predsednik Irana, Ebrahim Raisi, oštro kritikovao izraelski režim, tvrdeći da je očaj evidentan zbog neuspeha u ostvarivanju svojih ciljeva u aktuelnom ratu protiv Gaze. Tokom intervjua u Teheranu sa predstavnicima pet televizijskih mreža na arapskom jeziku, Raisi je naglasio da Izrael nije postigao nijedan od svojih ciljeva, uključujući okupaciju Gaze i eliminaciju otpora.

"IZRAEL JE OČAJAN ZBOG PALESTINSKOG OTPORA": Predsednik Irana uputio OTROVNE STRELE, Izraelcima poručio "Izgubili ste vojno, bezbednosno i obaveštajno!"

Foto: youtube.com/karbala313

Predsednik Irana Ebrahim Raisi izjavio je danas da je evidentan očaj izraelskog režima zbog palestinskog otpora.

"Izrael nije postigao nijedan od ciljeva da okupira Gazu i eliminiše otpor", izjavio je Raisi, prenoseći reči putem Tasmin News. On je dalje opisao vojnu operaciju Hamasa kao "legitimnu odbranu prava palestinskog naroda", naglašavajući da je ta operacija bila podstaknuta sve većim ugnjetavanjem Palestinaca od strane izraelskog režima.

"Narod, čiji je dom uzurpiran, čiji su članovi porodice zatvoreni i ubijeni, i čije farme su uništene, uživa pravo na legitimnu samoodbranu", dodao je predsednik Irana. Raisi je zaključio da je "palestinska operacija nanela vojni, bezbednosni i obaveštajni poraz Izraelu".

U međuvremenu, ministar spoljnih poslova Irana, Hosein Amir-Abdolahian, sastao se sa vođom Hezbolaha Hasanom Nasralahom na nepoznatoj lokaciji u Libanu, prenosi Tajms of Izrael. Amir-Adbolahian je tokom svoje posete Libanu održao sastanke s liderima Islamskog džihada i Hamasa, izražavajući zabrinutost da bi nedostatak produženja privremenog primirja između Hamasa i Izraela mogao dovesti do daljeg širenja rata u regionu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading