BAJDEN SE TOTALNO IZGUBIO NA GROBLJU U ARLINGTONU, NE ZNA GDE DA IDE: Predsednik SAD se opet TEŠKO IZBLAMIRAO, obrukao se KAO NIKAD (VIDEO)

Autor:

Svet

12.11.2023

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američkom predsedniku Džou Bajdenu bila je potrebna pomoć počasne garde nakon što se "dezorijentisao" tokom ceremonije polaganja venaca na grobu Neznanog vojnika na Dan veterana na nacionalnom groblju u Arlingtonu u subotu, piše Njujork post .

BAJDEN SE TOTALNO IZGUBIO NA GROBLJU U ARLINGTONU, NE ZNA GDE DA IDE: Predsednik SAD se opet TEŠKO IZBLAMIRAO, obrukao se KAO NIKAD (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube Nw York Post


Na objavljenom snimku se vidi kako se šef Bele kuće prekrstio ispred venca, ali se pre nego što se vratio na svoje mesto zbunjeno okrenuo vojniku koji je stajao pored njega, koji je morao da pomogne predsedniku SAD i uputi ga na Vice. Predsednica Kamala Haris .

Republikanski članovi Kongresa izrazili su uzbunu zbog Bajdenove „očigledne konfuzije“, piše list. Nekoliko kongresmena komentarisalo je za NIP ovaj incident.

"
"Bog nam pomogao. Imamo predsednika koji ne zna da li dolazi ili odlazi", rekao je predstavnik Nju Džersija Džef Van Dru.

„Taman kada su svi pomislili da ne može biti gore, ispostavilo se da može“, rekao je kongresmen iz Kalifornije Darel Isa.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading