BACITI ATOMSKU BOMBU NA GAZU I UBITI SVE PALESTINCE! Izraelski ministar šokirao svet izjavom, premijer Netanjahu doneo jedinu MOGUĆU ODLUKU

Autor:

Svet

05.11.2023

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar Elijahu rekao je da je nuklearni napad na Gazu "jedna od opcija" Izraela

BACITI ATOMSKU BOMBU NA GAZU I UBITI SVE PALESTINCE! Izraelski ministar šokirao svet izjavom, premijer Netanjahu doneo jedinu MOGUĆU ODLUKU

Foto: Tanjug/AP

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu suspendovao je ministra kulturne baštine Amihaija Elijahua sa sastanaka vlade na neodređeno vreme, saopšteno je iz kancelarije premijera.

Ministar Elijahu rekao je da je nuklearni napad na Gazu "jedna od opcija" Izraela.

- Reči Amihaija Elijahua i stvarnost nisu isto. Izrael i vojska Izraela deluju u skladu s najvišim standardima međunarodnog prava kako bi sprečili štetu ljudima koji nisu uključeni u sukob i to ćemo nastaviti sve do pobede - rekao je Netanjahu.

Osim pomenute tvrdnje, Elijahu je u intervju za Radio Kol Berama izneo prigovor na dopuštenje bilo kakve humanitarne pomoći u Gazi, rekavši "ne bismo nacistima predali humanitarnu pomoć".

On je takođe rekao da severni Pojas Gaze "nema pravo na postojanje", dodajući da svako ko maše palestinskom ili Hamasovom zastavom ne bi trebalo da nastavi da živi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading