MANEKENKA PRONAĐENA MRTVA U FRIŽIDERU: Ubica joj vezao ruke i noge, stavio povez preko usta! Ono što su joj pronašli u organizmu ZAPANJILO JE SVE

Autor:

Svet

28.10.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećna žena nije imala šanse da preživi pošto je ubica potom i zabarakadirao vrata frižidera da ona ne može da ih otvori

MANEKENKA PRONAĐENA MRTVA U FRIŽIDERU: Ubica joj vezao ruke i noge, stavio povez preko usta! Ono što su joj pronašli u organizmu ZAPANJILO JE SVE

Foto: Instagram/perezhilton

Malisa Muni, poznata manekenka iz Los Anđelesa, pronađena je mrtva u svom stanu u frižideru.

U njega ju je, kako je istraga pokazala, prethodno ugurao ubica tako što joj je vezao ruke i noge i stavio joj povez preko usta.

Nesrećna žena nije imala šanse da preživi pošto je ubica potom i zabarakadirao vrata frižidera da ona ne može da ih otvori.

Policija je prvo objavila da je manekenka ubijena, odnosno da je preminula nasilnom smrću, a ove nedelje otkriveno je da je u organizmu u trenutku smrti bio prisutan i kokain, što baca novo svetlo na istragu.

Republika

Foto: Instagram/perezhilton

 

- Traumatske povrede primećene na obdukciji se generalno ne smatraju opasnim po život same po sebi. Međutim, na osnovu okolnosti kako je gospođa Muni pronađena, ove povrede sugerišu da je verovatno bila umešana u nasilnu fizičku svađu pre smrti. S obzirom na ovo, uloga koju su droga i/ili alkohol možda odigrali u smrti gospođe Muni, ako je bilo, neizvesna je - navodi se u izveštaju patologa.

Sestra ubijene rekla je da je Malisa bila u drugom mesecu trudnoće u trenutku kada je ubijena, te da je oduvek želela da bude majka.

Malisa se u stan uselila mesec dana pre ubistva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading