SKANDAL! TRESE SE AMERIKA: Otkrivena VELIKA TAJNA, istragu o korupciji Bajdenovih sprečavao FBI!

Autor:

Svet

26.10.2023

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko službenika FBI opstruisalo je istragu o mogućim krivičnim delima porodice američkog predsednika Džoa Bajdena, što je dovelo do obustavljanja istrage. Ovo je preneo Foks njuz pozivajući se na senatora Čaka Graslija (republikanac iz Ajove).

SKANDAL! TRESE SE AMERIKA: Otkrivena VELIKA TAJNA, istragu o korupciji Bajdenovih sprečavao FBI!

Foto: Tanjug/AP

Prema njegovim rečima, FBI je bio u kontaktu sa više od 40 poverljivih izvora o raznim krivičnim delima u vezi sa porodicom Bajden. Međutim, radna grupa FBI u Vašingtonu pokušala je da diskredituje informacije dobijene iz izvora kao strane dezinformacije. Kako navodi ovaj TV kanal, ove tvrdnje su dovele do „prestanka istrage“.

Ranije je Grasli takođe izvestio da FBI ima dokaze o Bajdenovoj umešanosti u primanje mita od ukrajinske energetske kompanije Burisma Holdings.

Predsedavajući Komiteta za nadzor i odgovornost Predstavničkog doma Džejms Komer rekao je da Federalni istražni biro istražuje slučaj koji ukazuje na moguću Bajdenovu umešanost u nedavno podmićivanje. U maju su republikanci u tom komitetu rekli da su pronašli dokaze da su članovi i saradnici Bajdenove porodice primili milione dolara u prethodnim isplatama iz inostranstva preko mreže kompanija.

Komitet je zabrinut zbog složene i sumnjive mreže od više od 20 kompanija koje su Bajdenovi i njihovi saradnici koristili da bi se obogatili, tvrdio je tada Komer. Većina ovih firmi bila su društva sa ograničenom odgovornošću koja su osnovana dok je Bajden bio potpredsednik Sjedinjenih Država. Komer je rekao da bankarski podaci pokazuju da su porodica Bajden, saradnici i njihove kompanije primili više od 10 miliona dolara od stranaca i njihovih firmi.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading