NEVIĐENA SREĆA! OVU ŽENU JE SAM BOG SAČUVAO: Na metar od nje je eksplodirao ukrajinski dron - evo kako je preživela! (VIDEO)

Autor:

Svet

29.08.2023

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Energodaru žena nekim čudom nije poginula tokom napada ukrajinskih bespilotnih letelica na centar grada

NEVIĐENA SREĆA! OVU ŽENU JE SAM BOG SAČUVAO: Na metar od nje je eksplodirao ukrajinski dron - evo kako je preživela! (VIDEO)

Foto: Printscreen Twittter

Oružane snage Ukrajine su u ponedeljak početkom radnog dana sa dva drona kamikaze napale zgradu opštinske adminstracije i kancelariju teritorijalne izborne komisije u Energodaru.

U zgradi administracije tokom dana uvek je gužva, a kancelarija izborne komisije nalazi se u stambenoj zgradi. 

 

Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se kako je žena koja je hodala ulicom je nekim čudom preživela.  Bukvalno je izbegla smrt u poslednjem trenutku, i to tako što je prvo htela da uđe u zgradu na jedan, a onda se predomislila i krenula na drugi. 

 

U tom trenutku u zgradu je udario ukrajinski dron, ali na svu sreću, promašio je, bukvalno za dlaku.

Kako prenosi „Baza“, udar na zgradu u ulici Stroitelej dogodio se ujutru 28. avgusta. Oko 10 časova u kuću je uleteo prvi dron, a posle izvesnog vremena 70 metara od pada prvog drona, pala je i druga bespilotna letelica.

Prema preliminarnim informacijama, žena nije povređena, a od udara je na zgradi oštećeno nekoliko prozora sa duplim staklom.

 

Ukrajinci inače tvrde da je napadnuta "improvizovana kasarna" čečenske jedinice Ahmat i da je u napadu bilo žrtava u redovima te jedinice.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading