NISU IMALI VREMENA DA POBEGNU, BUJICA JE DOŠLA PREBRZO: Vozači i putnici ostali zarobljeni u poplavljenom tunelu, DO SADA IZVUČENO 7 TELA

Autor:

Svet

16.07.2023

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spasioci u Južnoj Koreji koji rade na vađenju automobila zarobljenih u poplavljenom tunelu pronašli su najmanje sedam tela.

NISU IMALI VREMENA DA POBEGNU, BUJICA JE DOŠLA PREBRZO: Vozači i putnici ostali zarobljeni u poplavljenom tunelu, DO SADA IZVUČENO 7 TELA

Foto: Tanjug

Nejasno je koliko je ljudi još zarobljeno u tunelu - koji je dugačak 685 metara - ali se smatra da je 15 vozila potopljeno, navodi BBC.

Zvaničnici su rekli da je tunel u Osongu - u blizini grada Čeongdžu u centralnoj provinciji Severni Čungčeong - preplavila bujica, koja je naišla prebrzo da bi vozači i putnici pobegli pošto je obližnja reka izbila iz korita.

 

U nedelju ujutro, šest tela je izvučeno iz autobusa. To je usledilo nakon otkrivanja još jednog tela i spasavanja devetoro preživelih u subotu.

 

Lokalni mediji javili su da su poslednji smrtni slučajevi doveli ukupan broj od poplava na najmanje 33.

Većina ostalih poginulih je u planinskom regionu Severni Gjeongsang, gde su klizišta odnela cele kuće.

Snimci iz vazduha sa područja pogođenih poplavama prikazuju smeđi mulj i poplavne vode tako duboke da se vide samo vrhovi krovova kako vire.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading