PUTIN PONOVO RAZGOVARAO SA LUKAŠENKOM! Obavio je JEDAN telefonski poziv

Autor:

Svet

25.06.2023

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodaje se da je, nakon razgovora sa Putinom, Lukašenko obavio telefonski razgovor sa kazahstanskim predsednikom Nursultanom Nazarbajevim.

PUTIN PONOVO RAZGOVARAO SA LUKAŠENKOM! Obavio je JEDAN telefonski poziv

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Lukašenko i Vladimir Putin

Beloruski predsednik Aleksander Lukašenko jutros je telefonom razgovarao sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom, saopšteno je iz pres službe predsednika Belorusije.

- Jutros je Aleksander Lukašenko razgovarao sa svojim ruskim kolegom Vladimirom Putinom - navodi se u saopštenju.

Međutim, nisu objavljeni detalji razgovora dvojice lidera.

Dodaje se da je, nakon razgovora sa Putinom, Lukašenko obavio telefonski razgovor sa kazahstanskim predsednikom Nursultanom Nazarbajevim, sa kojim je pričao o međunarodnoj situaciji, situaciji u regionu i belorusko-kazahstanskim odnosima, prenose Agencije.

Lukašenko je juče odigrao ključnu ulogu u pregovorima sa liderom Vagnera Jevgenijem Prigožinom koji je potom, kako je navodeno, prihvatio predlog da zaustavi kretanje svojih boraca ka Moskvi i preduzme korake za deeskalaciju tenzija.

Kasnije je potvrđeno da protiv Prigožina i njegovih boraca neće biti pokrenuti krivični postupak zbog pobune, a da će lider grupe Vagner otiči u Belorusiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading