BAJDENOV SIN SE SKRIVA OD SUDA U BELOJ KUĆI! Evo šta je sada SKRIVIO, advokati traže HITNO privođenje

Autor:

Svet

24.04.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Robertsova (32) je sudski dokazala da je Hanter otac njene čerke, a advokati zahtevaju od suda da naredi njegovo privođenje

BAJDENOV SIN SE SKRIVA OD SUDA U BELOJ KUĆI! Evo šta je sada SKRIVIO, advokati traže HITNO privođenje

Foto: Tanjug/AP

Advokati bivše striptizete Lunden Roberts zatražili su u petak od suda u Arkanzasu da naredi privođenje Hantera Bajdena, sina američkog predsednika Džozefa Bajdena.
Robertsova sa njim ima vanbračnu ćerku, a veruje se da se Hanter sklonio u Belu kuću kako bi izbegao uručenje sudskog poziva.

Kako piše Njujork post, Hanter Bajden nije poboljšao ispunjavanje svojih finansijskih obaveza po zahtevu iz tužbe bivše striptizete Lunden Roberts, majke njihove četvorogodišnje, vanbračne ćerke Navi, zbog čega advokati zahtevaju od suda da naredi njegovo privođenje.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hanter Bajden

 

Robertsova smatra da bi sud trebalo da odredi pritvor Hanteru Bajdenu dok ne ispuni naloge suda. Robertsova (32) je sudski dokazala da je Hanter otac njene ćerke, a predsednikov sin je prošle godine zatražio da bude smanjen mesečni iznos za izdržavanje deteta koji mu je određen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading