UDARNA PORUKA IZ MOSKVE! Sergej Lavrov optužuje Zapad za hibridni rat: Hoće da nas unište!

Autor: Republika

Svet

25.03.2022

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruska agresija na Ukrajinu traje mesec dana, a ruski šef diplomatije Sergej Lavrov sada je optužio Zapad da mu je krajnji cilj uništenje ruske ekonomije.

UDARNA PORUKA IZ MOSKVE! Sergej Lavrov optužuje Zapad za hibridni rat: Hoće da nas unište!

Foto: Tanjug/AP

Sergej Lavrov otvoreno o ratu sa Amerikom

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov kaže da je Zapad objavio hibridni rat Rusiji.

- Zapad je Rusiji objavio totalni hibridni rat i više ne prikriva ciljeve koji podrazumevaju da se ruska ekonomija slomi, uništi i uguši - istakao je Lavrov.

Takođe je rekao i da je Rusija konačno uvidela svo bezakonje koje Zapad sprovodi uvođenjem sankcija.

- Kada vidimo svo to bezakonje, naravno da nam je jasno da su sve te vrednosti koje su naše zapadne kolege propovedale - bezvredne, a pre svega mislim na slobodu izražavanja, na tržišnu ekonomiju, na neprikosnovenost privatne svojine, kao i na pretpostavku nevinosti - istakao je ruski šef diplomatije.

Ruski diplomata je, međutim, kazao i da se Rusija neće samoizolovati, te da će nastaviti da sarađuje sa svojim saveznicima.

- Ni o kakvoj izolaciji Rusije, a takav cilj je bio zadat od strane Zapada, neće biti ni reči. Štaviše, nećemo se ni samoizolovati jer imamo dosta prijatelja širom sveta, saveznika i partnera sa kojim a radimo na svim kontinentima - poručio je Lavrov nakon pregovora sa predsednikom Abhazije Aslanom Bžanijom.

Za sva dešavanja povodom ruske agresije u Ukrajini pratite u blogu uživo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading