BRAT JOJ ODRUBIO GLAVU SRPOM DOK JU JE MAJKA DRŽALA ZA NOGE! Stravično ubistvo trudnice! RAZLOG I VIŠE NEGO ŠOKANTAN!

Autor:

Svet

07.12.2021

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžer iz Indije je srpom odrubio glavu svojoj trudnoj sestri Kirti Tore (19), a zatim je pozirao za selfi dok je paradirao sa njenom odsečenom glavom.

BRAT JOJ ODRUBIO GLAVU SRPOM DOK JU JE MAJKA DRŽALA ZA NOGE! Stravično ubistvo trudnice! RAZLOG I VIŠE NEGO ŠOKANTAN!

Foto: Printskrin

I tinejdžera i njegovu majku policija je uhapsila nakon varvarskog napada. Navodno je ubijena jer članovi njene porodice nisu odobravali njen brak.

Kirti je ubijena u selu Ladgaon u Aurangabadu kada su njen brat i majka Šobabaj Mote otišli ​​da je posete.

Živela je sa porodicom svog muža u sobi pored njihove farme.

Brat je izveo mučan napad dok je njegova sestra bila okrenuta leđima.

Pomoćnik policijskog komesara Kajlaš Pradžapati rekao je da ju je brat napao s leđa srpom dok ju je majka držala za noge. Zatim joj je odrubio glavu pre nego što joj je izneo glavu napolje.

- Radila je na polju sa svojom svekrvom. Ugledavši majku i brata, ostavila je posao u polju i pojuri da ih pozdravi. Obojici je dala vode i otišla u kuhinju da skuva čaj. Tada je njen brat došao s leđa i odrubio joj glavu. Njen muž, koji je bio bolestan, ležao je u kući. Probudio se čuvši zvuk padajućeg pribora i odjurio u kuhinju. I ženin brat je pokušao da ga ubije, ali je pobegao. Kasnije je brat izašao iz kuće sa glavom u ruci. Zatim je došao u policijsku stanicu i predao se - istakao je on.

Navodi se da se Kirtin otac Sanjai osetio uvređenim zato što se udala protivno njegovoj želji i otišao je od kuće, ali se vratio nekoliko dana kasnije.

Policija nije pronašla ništa što bi ga povezivalo sa zločinom, prenosi Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading