ZAPALILO SE VOZILO GRADSKE ČISTOĆE, PA ZATIM JOŠ 3 AUTOMOBILA: Drama u Hrvatskoj, vatrogasci hitno reagovali!

Autor:

Svet

30.03.2024

23:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozilom je upravljao 45-godišnji hrvatski državljanin.

ZAPALILO SE VOZILO GRADSKE ČISTOĆE, PA ZATIM JOŠ 3 AUTOMOBILA: Drama u Hrvatskoj, vatrogasci hitno reagovali!

Foto: shutterstock

Danas je u Rijeci došlo do incidenta kada se zapalilo vozilo Gradske čistoće, a požar se proširio na još tri automobila. Vozilom je upravljao 45-godišnji hrvatski državljanin, koji je primetio dim i vatru te pokušao da ugasi požar. Nažalost, gorivo iz vozila se izlilo i zapalilo, zahvativši i parkirane automobile pored. Srećom, nije bilo povređenih osoba u ovom incidentu.

Pokušaj gašenja vatre

Kako saznajemo, hrvatski državljanin je odmah reagovao nakon što je primetio dim i vatru u vozilu. Pokušao je da ugasi požar, ali nažalost, gorivo iz vozila se izlilo i zapalilo, proširivši požar na još tri vozila koja su bila parkirana u blizini.

Reakcija vatrogasaca

Pripadnici Vatrogasne stanice Rijeka stigli su brzo na lice mesta i uspeli su da ugase požar pre nego što se dalje proširio. Njihova brza reakcija doprinela je tome da niko nije povređen u incidentu.

Materijalna šteta i procena

Prema saopštenju policije, materijalna šteta nastala u ovom incidentu procenjuje se na nekoliko desetina hiljada evra. Vlasnici zapaljenih vozila suočavaju se sa značajnim finansijskim gubicima usled ove nezgode.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading