SEVALI RAFALI NA BAŠČARŠIJI! U incidentu ranjena devojka, policija UHAPSILA muškarca

Autor:

Svet

08.03.2024

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema izjavi portparolke MUP-a KS Mersihe Novalić, žrtva pucnjave je 23-godišnja devojka koja je zadobila ranu u predelu desne potkolenice.

SEVALI RAFALI NA BAŠČARŠIJI! U incidentu ranjena devojka, policija UHAPSILA muškarca

Foto: Tanjug/AP

Policija BiH

Danas je na Baščaršiji došlo do pucnjave na raskrsnici ulica Telali-Safvet-bega Bašagića, a prema informacijama portala "Avaz", jedna devojka je ranjena u ovom incidentu.

Portparolka MUP-a KS, Mersiha Novalić, potvrdila je da je 23-godišnja devojka ranjena u predelu desne potkolenice, dok je uhapšen jedan muškarac.

Povređena 23-godišnjakinja

Prema izjavi portparolke MUP-a KS Mersihe Novalić, žrtva pucnjave je 23-godišnja devojka koja je zadobila ranu u predelu desne potkolenice. Ovaj detalj pruža uvid u ozbiljnost incidenta i posledice koje je pucnjava imala po mladu ženu.

Uhapšen osumnjičeni muškarac

Nakon pucnjave, policija je brzo reagovala i uhapsila jednog muškarca, čime je pokazala odlučnost u rešavanju ovog slučaja. Identitet i motiv osumnjičenog muškarca za sada nisu dostupni, ali njegovo hapšenje predstavlja važan korak ka rasvetljavanju ovog događaja.

Pucnjava na Baščaršiji izazvala je uznemirenost među građanima Sarajeva, a nadležne institucije su brzo reagovale kako bi smirile situaciju i preduzele korake ka rešavanju ovog slučaja. Detalji o reakcijama javnosti i nadležnih institucija mogu pružiti uvid u širi društveni kontekst ovog događaja.

(Avaz.ba)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading