SAJAM KNJIGA U PULI PRETVOREN U HOROR! Staford bez kontrole napao i UBIO maltezera pred vlasnicima!

Autor:

Svet

29.11.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas oko 15 sati, Sajam knjiga u Puli prekinut je zbog izuzetno neprijatnog incidenta koji je šokirao posetioce i izazvao veliku pažnju javnosti.

SAJAM KNJIGA U PULI PRETVOREN U HOROR! Staford bez kontrole napao i UBIO maltezera pred vlasnicima!

Foto: pixabay.com


Prema izveštaju portala Istra24, staford bez povoca i vlasnika uletio je u dvorište Doma hrvatskih branitelja, gde se održavao sajam knjiga, i napao maltezera Ria, koji je bio sa svojim vlasnicima.

Pokušaji posetilaca sajma da razdvoje pse nisu uspeli, a staford je nažalost uspeo da ubije maltezera.



Reakcija na incident



Nakon ovog nemilog događaja, organizatori sajma su odlučili da zatvore sve ulaze u dvorište na sat vremena, dok nije došao predstavnik azila. Tek oko 16.15 časova, predstavnik azila je uspeo da uhvati staforda i smesti ga u kombi. Policija je takođe intervenisala na licu mesta.



Emotivna reakcija vlasnika



Vlasnici maltezera Ria, starije osobe, bile su duboko potresene ovim događajem. U izjavi za medije, jedna od vlasnica je u suzama istakla da je Rio bio pametan kao čovek, što dodatno naglašava težinu gubitka.


Ovaj tragičan incident na Sajmu knjiga u Puli pokazuje koliko je važno da vlasnici pasa vode računa o njihovom ponašanju u javnosti, a takođe i ističe neophodnost poštovanja propisa o držanju kućnih ljubimaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading