BOLESTAN I NEMOĆAN, DVE GODINE ŽIVI U TUNELU: Sašu su iz roditeljskog stana ISTERALI, auto u kom je spavao UKRALI, sad spava okružen smećem (VIDEO)

Autor:

Svet

08.07.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Simić iz Zenice (45) već dve godine živi i spava u tunelu usred grada. Nedaleko od ulaza Arcelor Mittala, nekadašnje Železare ima dušek, tri ćebeta, nešto ličnih stvari i deponiju oko sebe.

BOLESTAN I NEMOĆAN, DVE GODINE ŽIVI U TUNELU: Sašu su iz roditeljskog stana ISTERALI, auto u kom je spavao UKRALI,  sad spava okružen smećem (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube

Uslovi, ako se tako mogu i nazvati, su nemogući. Vetar duva sa svih strana, pa tako nosi i ogromnu količinu smeća, koja neretko padne i na njega. Kako kaže, veruje da je jedini čovek u Bosni i Herceogvini koji živi u tunelu, prenosi Telegraf.rs.

Pre nego što je postao beskućnik, Saša je živeo sa roditeljima, a kada su oni umrli opština mu je uzela stan.

- Stan nije bio na mene, opština ga je uzela dala mi je neku socijalu. Od tog novca kupio sam auto i u njemu živeo tri godine, onda su mi ga ukrali - rekao je nesrećni čovek.

Kako je rekao, auto su mu ukrali dok je otišao da isprosi novac za parče hleba, a da nesreća ovog rođenog Zeničanina bude još veća, on je invalid u desnu ruku punih 15 godina.

- I gladan sam i žedan verujte mi - kazao je Saša kroz suze.

Nema ni telefon ni sat, pa kada svane prvo pogleda na veliki sat u komšiluku.

Saša nije u mogućnosti ni da radi jer je imao moždani udar, kada hoda manta mu se u glavi, a desna ruka mu je onesposobljena.

Osim brata i žene koja u blizini radi niko ga ne obilazi, niti zna da živi u tunelu.

- Samo brat dođe i obiđe me i on je u teškoj situaciji, ne može da mi pomogne - rekao je Saša i dodao da će se boriti sve dok bude mogao.

Ovaj čovek skoro dve zime boravio je u tunelu, a kako je zapisao na zidu tunela najhladnije mu je bilo 26. januara. Garderobe nema, pa su ga u to vreme grejala tri ćebeta koja ima. 

- Plašio sam se da se ne zaledim - prisećao se. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading