KOSTU K. ŽELE DA OSLOBODE OD LEČENJA, A EVO KOJE SU SUDBINE DRUGE DECE UBICA: Jedan je bio u zatvoru do 18 godine, drugi doživotno u LUDNICI, neki sada žive SLOBODNO

Autor:

Svet

27.06.2023

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je i dalje šokirana surovim masovnim ubistvom koje je počinio Kosta Kecmanović, ali na žalost, u svetu se već dešavalo da deca ili mlađi tinejdžeri izvrše najteže na stravičan način. Neki od njih su još uvek iza rešetaka, a neki posle procesa rehabilitacije - sada žive slobodno.

KOSTU K. ŽELE DA OSLOBODE OD LEČENJA, A EVO KOJE SU SUDBINE DRUGE DECE UBICA: Jedan je bio u zatvoru do 18 godine, drugi doživotno u LUDNICI, neki sada žive SLOBODNO

Foto: MUP Srbije, Twitter/CrimeViral, sweetmacabre,Socialupmag

Osmogodišnjak iz Indije najmlađi serijski ubica na svetu

Do svoje osme godine, Amardžit Sada, koji se smatra najmlađim serijskim ubicom je navodno počinio tri ubistva. Psiholozi su ga opisali kao sadistu bez osećaja za dobro i zlo.

 

Amardžit je rođen u kući siromašnog para. Usamljenik po prirodi, nije imao prijatelje, i provodio je vreme penjući se na drveće i lutajući po svom selu. Kada je njegova tetka sa svojom šestogodišnjom ćerkom došla u posetu, zadavio je devojčicu, a telo zakopao.  Međutim, roditelji su ga štitili čak i nakon što je priznao zločin i ubrzo je došlo vreme za sledeću žrtvu - njegovu sestru. Jednog zimskog popodneva, navodno ju je podigao iz krevetića i zadavio. Kada ju je njegova majka pitala Amardžita da li je to uradio, rekao je "da". Na pitanje Zašto? On odgovori: "Samo tako".

Ali još jednom, roditelji ga nisu prijavili policiji.

Policija je uhvatila Amardžita tokom njegovog poslednjeg i poslednjeg ubistva 2007. godine. Ovog puta to je bila šestomesečna beba koju je oteo,zadavio a zatim zakopao. 

Amardžitu je bilo osam godina kada ga je policija konačno uhapsila. Navodno je bio miran i pribran bez trunke straha na licu nakon onoga što je uradio. Njegova nonšalancija zaprepastila je policajce.  Pošto je u vreme izvršenja ubistava bio maloletan, upućen je u dom za maloletnike i držan u izolaciji. Lekari koji su ga lečili navodno su rekli da je imao poremećaj ponašanja u kom je uživao u povredi drugih. Prema izveštajima, kada je Amardžit napunio 18 godina 2016. godine, pušten je pod novim identitetom i sada niko ne zna gde se nalazi.

Erik Smit (13) ubio je četvorogodišnjeg Derika Robija

Dok se vozio biciklom kroz lokalni park u Njujorku, 13-godišnji Erik Smit naleteo je na četvorogodišnjeg Derika Robija koji je hodao sam. Namamio je dečaka u šumu, zadavio ga, bacio dva velika kamena na njegovu glavu i potom sodomizirao telo granom drveta.

 

Na kraju je osuđen za ubistvo drugog stepena i osuđen na maksimalnu kaznu koja je tada bila dostupna za maloletne ubice: najmanje devet godina do doživotnog zatvora. Smit je dobio uslovnu slobodu u oktobru 2021, posle 27 godina zatvora. Zvanično je pušten na slobodu u februaru 2022.

 

11-godišnja Meri Bel ubila je dva mala dečaka

Dan pre svog 11. rođendana, Meri Bel je namamila četvorogodišnjeg Martina Brauna u napuštenu kuću u Njukaslu, na severoistoku Engleske. Dva meseca kasnije, zadavila je trogodišnjeg Brajana Haua.

Njena majka Beti bila je prostitutka koja je više puta pokušavala da ubije svoju ćerku, pokušavajući da to izgleda kao nesrećan slučaj. Sama Meri kaže da je više puta bila izložena seksualnom zlostavljanju, a majka ju je od četvrte godine terala da se upusti u seksualne odnose sa muškarcima.

 

Tokom njenog suđenja, sudski imenovani psihijatri rekli su da Bell pokazuje klasične znake psihopatije. Sudija ju je opisao kao opasnu i još uvek predstavlja opasnost za decu.

Nakon odslužene 12-godišnje kazne, Bel je puštena 1980. godine i od tada je živela pod nizom pseudonima. Doživotnim sudskim nalogom odobrena joj je anonimnost , koja je od tada produžena kako bi se zaštitio identitet njene ćerke i unuke. 

Džon Venables i Robert Tompson, najmlađe osuđene ubice u Engleskoj

Džon Venables i Robert Tompson postali su najmlađe osuđene ubice u Engleskoj nakon što su ubili dvogodišnjeg Džejmsa Bulgera 1993. godine.

Oteli su mališana iz tržnog centra i odveli ga na zapuštenu železničku prugu, gde su počeli da ga muče. Bacali su mu boju u oko, šutirali ga i gazili, gađali ga ciglama i kamenjem, a zatim su na njega bacili gvozdenu ploču od 10 kilograma

 

Potom su ga ostavili da leži preko železničke šine. Nakon što su napustili lice mesta, njegovo telo je prepolovio voz.

 

Patolog je potvrdio da je mališan preminuo pre nego što ga je voz udario.

Nakon suđenja i osude, tada 11-gogišnji dečaci osuđeni su na 15 godina zatvora. Veliko interesovanje medija za suđenje, kao i njihova mladost doveli su do brojnih preispitivanja njihove kazne.

Dečaci su pušteni iz zatvora na osnovu dozvole 2001. godine, sa 18 godina, sa novim identitetima koji će ih zaštititi doživotno. Džon Venables je od tada bio ponovo nekoliko puta u zatvoru uključujući pristup dečjoj pornografiji.

Sa 12 godina osuđena za ubistvo majke, oca i brata

Džesmin Ričardson imala je samo dvanaest godina kada joj je suđeno, i osuđena za ubistvo majke, oca i osmogodišnjeg brata. Ona je pala pod uticaj 23-godišnjeg momka, a kada su joj roditelji zabranili da se viđa sa njim, stvari su dobile mračni preokret.

 

Smislili su plan da uklone njenu porodicu. Usred noći, momak je stigao u kuću i sišao dole gde je ubio Ričardsonovu majku i oca. Zatim se vratio uz stepenice naterao Džasmin da zajedno ubiju njenog 8-godišnjeg brata.

 

Dok su čekali suđenje, Ričardsonova i njen momak su razmenjivali pisma u kojima nije bilo kajanja za svoje žrtve ili zločine. Džasmin je osuđena na dugi boravak u mentalnoj ustanovi, dok je njen momak nastavio da služi 3 istovremene doživotne kazne.

Džesmin sada živi "tajnim životom" u Kanadi, uspešno je prošla rehabilitaciju i dobila je drugu šansu za život.

Devojčice ubijale iz zabave

Sindi Koljer i Širli Vulf bile su devojčice od 15 i 14 godina. Nakon što je ubila svoju prabaku u svom stanu, 14-godišnja Širli Vulf tražila je pomoć od svoje nove prijateljice Sindi Koljer da izvrše još jedno ubistvo. Idući od vrata do vrata u stambenom kompleksu u Kaliforniji, tražili su stariju osobu koju bi mogli mučiti i ubiti.

 

Konačno, En Breket dozvolila je devojkama da uđu u stan, gde je 86-godišnjakinja doživela jeziv kraj. Ubrzo nakon ulaska u stan, izboli su je nožem i opljačkali stan. Osuđene za ubistvo prvog stepena i osuđeni na osam godina zatvora za maloletnike. Puštene su između 1992. i 1995. godine i sada žive slobodnim, mirnim životom.

 

Sekirom pobio porodicu

Dejvid Brom je poznat kao masovni ubica, koji je ubio skoro celu svoju porodicu — roditelje, brata i sestru februarskog jutra 1988. Ubistva su se dogodila nakon što se Brom potukao sa ocem u njihovoj kući u Minesoti. noć pre. Oko 23:30 posvađao sa ocem zbog muzike koju je slušao. Zatim je ostao budan do 3 sata ujutru, ušao je u sobu svojih roditelja i prvo ubio oca. Napao je brata i poslednji ubio majku i sestru.

 

 

Vest je stigla do uprave njegove škole, koja je obavestila policiju. U početku je Bromov slučaj prosleđen sudskom sistemu za maloletnike zbog njegovih godina. Međutim, zbog težine zločina, Brom je poslat u pravosudni sistem za odrasle. Oktobra 1989. Brom je osuđen za ubistvo prvog stepena i dobio je tri uzastopne doživotne kazne. 

Sandi Čarls izvršio zločin zbog horor filma

Sendi Čarls je možda jedan od najbizarnijih ubica dec Čarls je kada je imao 14 godina, zajedno sa mladim saučesnikom, ubio sedmogodišnjeg dečaka nakon što je gledao horor film Vorlok. Tinejdžer ubica je izbo i ugušio svoju mladu žrtvu u šumi samo nekoliko stotina metara od mesta gde je živeo sa svojom bakom u izolovanoj zajednici u Kanadi.

 

Nakon što je ubo svoju žrtvu, Čarls je tukao dečaka kamenom i flašom piva, a zatim je nastavio da seče trake sala i kože sa dečakovog tela. Zatim je odneo delove tela kući, skuvao ih i pojeo, misleći da će mu pijenje kuvane masti od nevinog deteta dati moć da leti – kao što je prikazano u horor filmu. Čarls je patio od bizarnih zabluda zbog šizofrenije, samo ojačanih njegovim stalnim gledanjem Varloka i njegovog nastavka. 

Čarls živi u Psihatrijskom centru u Saskatunu od 1996. godine, kada je utvrđeno da je mentalno bolestan i da nije odgovoran za zločin.

Jezivi zločin Alise Bustamante

Bustamente je imala teško detinjstvo, što je verovatno u velikoj meri uticalo na jezive zločine koje je kasnije počinila. Kada se Alisa rodila, njen otac je bio u zatvoru zbog napada, dok je njena majka imala nekoliko kazni posedovanje i krađu droge. Alisini baka i deda su je odgajali u nadi da će njeno odvajanje od bioloških roditelja pomoći njenom razvoju. 

Bila je fascinirana bolom i smrću; njena jutjub stranica opisala je svoje hobije kao „sečenje“ sebe i „ubijanje ljudi“. Alisa je 21. oktobra 2009. godina, kada je imala 15 godina, namamila svoju 10-godišnju komšinicu Elizabet Olten u šumu, tvrdeći da ima poklon za nju.

 

Tamo joj je prerezala vrat pre nego što ju je zadavila i ubo u grudi. Bustamente je potom napisala u svom dnevniku: „Upravo sam ubila nekoga.  Bilo je neverovatno. Čim prebolite osećaj "ja ne mogu da uradim ovo" to je prilično prijatno. Sada sam pomalo nervozna i potresena. Okej, moram sada u crkvu. . . lol."

Alisi je suđeno kao odrasloj osobi i priznala je krivicu za ubistvo drugog stepena. Osuđena je na doživotni zatvor sa mogućnošću uslovnog otpusta nakon 30 godina, odnosno 2042. godine. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading