ŠMRČEM, JER... Milanović žestoko odgovorio na Plenkovićeve "prozivke": Dečko, radi sklekove, prijateljski savet!

Autor:

Svet

14.04.2023

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrej Plenković je ranije rekao da Zoran Milanović ima "šmrkajuće tikove", a sada mu je predsednik Hrvatske žestoko odgovorio.

ŠMRČEM, JER... Milanović žestoko odgovorio na Plenkovićeve "prozivke": Dečko, radi sklekove, prijateljski savet!

Foto: Foto-Montaža: Republika.rs, Tanjug/AP

Zoran Milanović i Andrej Plenković

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović je danas u Opatiji, posle svečane akademije povodom 30. godišnjice Primorsko-goranske županije, odgovorio na "prozivke" koje mu je uputio premijer Andrej Plenković.

Plenković je ranije rekao da Milanović ima "šmrkajuće tikove".

- Anemičan je, ne može da uradi dva skleka, pa komentariše tuđa fizička svojstva. Šmrkćem jer sam ceo život imao problema sa alergijama - rekao je on, i dodao da Plenković ima politički Turetov sindrom.

- Plenković je lažno anemičan, uopšte nema anemiju. Ako ima neke druge aluzije na moje šmrkanje, neka kaže. Ali za to nema hrabrosti - rekao je Milanović.

Milanović je na kraju rekao da će nastaviti da "šmrkće i njuška, pošto je faza alergija gotova, a dolazi još jedna", a onda poručio Plenkoviću:

- A ti dečko radi sklekove, prijateljski savet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading