OGLASILO SE TUŽILAŠTVO POVODOM SMRTI MLADIĆA! Evo šta je otkriveno u slučaju Miloša Stamatovića čije je TELO nađeno u koritu Morače

Autor:

Svet

11.04.2023

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stamatović je radio kao poštar, a njegov nestanak su prijavile kolege.

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO POVODOM SMRTI MLADIĆA! Evo šta je otkriveno u slučaju Miloša Stamatovića čije je TELO nađeno u koritu Morače

Foto: Printskrin/Facebook/dejan.mester

Miloš Stamatović

Više državno tužilaštvo u Podgorici saopštilo je da povodom smrti Danilovgrađanina Miloša Stamatovića (25), čije je telo 20. decembra prošle godine pronađeno u koritu reke Morače, ne postoji osnovana sumnja da je bilo koje lice izvršilo bilo koje krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

- Više državno tužilaštvo u Podgorici, u predmetu formiranom povodom smrti M.S., lica koje je bilo zaposleno u Pošti Crne Gore, čije telo je pronađeno dana 20.12.2022. godine, preduzelo je sve neophodne mere i radnje u cilju rasvetljavanja predmetnog događaja, i to pribavljeni su materijalni dokazi u vidu snimaka i analize video nadzora, obavljeno je DNK, trasološko, grafološko, medicinsko i toksikološko veštačenje, kao i veštačenje po veštaku za digitalnu forenziku, a takođe u svojstvu svedoka i građana saslušano je i više lica - navodi se u saopštenju Višeg državnog tužilaštva.

Iz tog tužilaštva ističu da je, nakon svestrane analize svih prikupljenih dokaza i podataka, tužilaštvo ocenilo da povodom smrti navedenog lica, “ne postoji osnovana sumnja da je bilo koje lice izvršilo bilo koje krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti”, prenosi Kurir.

Podsećamo, sredinom januara iz Višeg državnog tužilaštva je saopšteno da je obdukcioni nalaz Stamatovića pokazao da je utopljenje uzrok smrti mladića.

Stamatović je, podsećamo, radio kao poštar i njegov nestanak su prijavile kolege, nakon što se nije vratio da razduži smenu.

On je na teren krenuo sa 15.000 eura, koliko je i trebalo da podeli penzionerskih naknada.

Ubrzo nakon nestanka u Botunu je pronađeno vozilo kojim je mladić prevozio novac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading