ZIMONJIĆ ZAGRMEO NA ĐOKOVIĆA: Nenad vikao na Novaka usred meča

Autor:

Sport

11.04.2024

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole ga očigledno nije čuo, pa se umešao i njegov kum.

ZIMONJIĆ ZAGRMEO NA ĐOKOVIĆA: Nenad vikao na Novaka usred meča

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković i Nenad Zimonjić

Novak Đoković trenutno igra meč trećeg kola mastersa u Monte Karlu protiv Italijana Lorenca Musetija, a kako mu veći deo prvog seta mnogo toga nije polazilo za rukom, morao je da se umeša i Nenad Zimonjić. Ziki, iako nije zvanično trener najboljeg tenisera sveta, sedi u Noletovom boksu i deli mu savete, a tako je bilo i posle nekoliko loših poena i odluka.

Naime, u trenutku kada je Italijan uspeo da mu uzme brejk, Zimonjić je jasno komentarisao Đokovićevu igru, naglašavajući potrebu za aktivnijim kretanjem posle servisa. Ovaj gest, koji se jasno čuo u prenosu, je privukao pažnju javnosti, ističući podršku koju Zimonjić pruža svom sunarodniku u teškom trenutku.

- Aktivan posle servisa s nogama. Ajmo - vikao je Zimonjić.

Kako Novaku nije i dalje išlo, on je uputio drugi savet.

- Brža i opuštena ruka. Brže sa levom - dodao je Nenad.

 

 

U ceo razgovor umešao se i Novakov kum i fizioterapeut Miljan Amanović. On je ponavljao sve što je Ziki govorio, očigledno smatrajući da naš as ne čuje Nenada, koji je evidentno mnogo tiši od njega.

Podsetimo, čim je Novak prekinuo saradnju sa dugogodišnjim trenerom Goranom Ivaniševićem, pa došao u Beograd, on je na Košutnjaku počeo da radi sa Zimonjićem. Njih dvojica su očigledno shvatili da mogu zajedno, pa je Nenad krenuo sa Đokovićem u Monte Karlo. Međutim, za potvrdu eventualne i zvanične saradnje kao igrač i trener najavili su da će sačekati barem kraj turnira u Monaku. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading