SLAVNA TENISERKA PRIZNALA! Novak je moja INSPIRACIJA!

Autor:

Sport

25.03.2024

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno joj prvi reket sveta neće zaboraviti ove reči.

SLAVNA TENISERKA PRIZNALA! Novak je moja INSPIRACIJA!

Foto: www.profimedia.rs

Američka teniserka Kori "Koko" Gof nedavno je istakla zanimljive detalje o uticaju koje su na nju imali legendarni teniseri Kris Evert i Novak Đoković.

Posle pobede u trećem kolu mastersa u Majamiju, tinejdžerka je otkrila svoje viđenje uticaja ove dve teniske ikone na njen stil igre.

- Biću iskrena. Nisam odrasla gledajući njene snimke, pošto je ona nekoliko generacija iza moje. Ipak, upoznala sam je malo više van terena. Veoma fina osoba, nekada se dopisujemo. Kada je reč o njenom uticaju na tenis, definitivno je njeno jedno od imena koje ljudima prvo padne na pamet. Ona je svevremena. Uvek dobijam snimke njenog načina oblačenja na terenu, mislim da je više po tome znam. Kada sam postala profesionalka, počela sam više da gledam njene stare snimke, ali to je definitivno bila drugačija igra tada - rekla je Gof.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kori Gof

Dotakla se potom najboljeg tenisera svih vremena, naglašavajući da je Nole za nju predstavljao značajnu inspiraciju:

- Ne bih rekla da sam svoj bekhend modelovala po njenom (Evert). Zapravo, moj tim i ja smo pokušali bekhend da modelujemo po Novaku Đokoviću, odatle dolazi inspiracija - istakla je Koko Gof.

Amerikanka će za plasman u četvrtfinale igrati protiv Karoline Garsije iz Francuske, velike Noletove prijateljice.

Inače, Kori je na startu sezone igrala polufinale Australijan opena, što joj je najveći uspeh u Melburnu, dok je prošle godine osvojila prvi Grend slem u karijeri, trijumfom na US openu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading