BEZ NOVAKA - POTOP! KATASTROFA! Srbija ostala bez PREDSTAVNIKA u Majamiju!

Autor:

Sport

24.03.2024

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Laslo Đere poražen je od Karena Hačanova iz Rusije rezultatom 0:2 (po setovima 4:6, 4:6).

BEZ NOVAKA - POTOP! KATASTROFA! Srbija ostala bez PREDSTAVNIKA u Majamiju!

Foto: Tanjug/AP

Posle Miomira Kecmanovića i Dušana Lajovića, takmičenje u prvom kolu Mastersa u Majamiju završio je i Laslo Đere, kojeg je u dva seta preslišao favorizovani Rus.

Tokom prvog seta neizvesnost je trajača do 2:2, a onda je šesnaesti teniser ATP liste vezao dva brejka i osvojio uvodni deo igre.

U drugom periodu, ponovo je Hačanov došao prvi do brejka, ali je Laslo uzvratio istom merom za 2:2. Zatim je ruski teniser napravio novi brejk, koji mu je bio dovoljan za trijumf.

Hačanov će u trećem kolu igrati protiv Argentinca Fransiska Serundola.

Foto: Tanjug

Karen Hačanov

U ostalim duelima, Aleksander Zverev pobedio je Feliksa Ože-Aljasima iz Kanade. Nemački as je trijumfovao rezultatom 2:0 (6:2, 6:4) i plasirao se u narednu rundu takmičenja.

Eliminacijom Đerea, Srbija je ostala bez predstavnika u muškom singlu. Podsetimo, Novak Đoković je posle eliminacije u trećem kolu Indijan Velsa odlučio da pauzira i ne učestvuje na Floridi, pa su se u glavnom žrebu našli Dušan Lajović i Miomir Kecmanović.

Prvi je ispao Miša od kineskog tinejdžera Junčenga Šanga 1:2 (6:7, 6:4, 6:7), a potom i Staropazovčanin Lajović od iskusnog Francuza Gaela Monfisa 0:2 (6:7, 4:6).

Sada je i Đere izgubio, pa je srpski tenis posle dužeg vremena ostao bez ijednog predstavnika na nekom od najjačih ATP turnira.

Inače, Novak Đoković je najavio povratak na Mastersu u Monte Karlu, koji traje od šestog do 14. aprila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading