NOVAK SE VRATIO STAROJ LJUBAVI! Evo gde se Đoković NALAZI dok TRAJE masters u Majamiju! (FOTO)

Autor:

Sport

24.03.2024

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svetski teniser puni baterije za početak sezone na šljaci.

NOVAK SE VRATIO STAROJ LJUBAVI! Evo gde se Đoković NALAZI dok TRAJE masters u Majamiju! (FOTO)

Foto: star sport

Nedavno je Novak Đoković završio svoju turneju po Sjedinjenim Američkim Državama, neslavnim učešćem na mastersu u Indijan Velsu.

Posle eliminacije u trećem kolu od Italijana Luke Nardija, prvi reket ATP liste preskočio je turnir u Majamiju i sada se nalazi u Srbiji, tačnije na Kopaoniku, gde prikuplja energiju za nastavak sezone.

Prethodno je Nole, podsetimo, završio bez trofeja nastup i na Australijan openu, kada ga je u četvrtfinalu zaustavio kasniji pobednik, još jedan Italijan, Janik Siner.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/skijalijstasrbije

Katarina Kovačević, Nole i Nataša Čeperković

Ovaj poraz je iznenadio mnoge, a kritike su se naročito odnosile na to što se Novak previše posvetio van teniskim aktivnostima. Često je putovao, fotografisao se sa poznatim ličnostima poput Stefana Karija i Lebrona Džejmsa, razgovarao sa Keti Peri, pa čak i išao na skijanje.

Sada se Đoković ponovo odlučio za planinu, kao mesto priprema za nastavak sezone. Na društvenim mrežama osvanula je slika srpskog asa i dve prelepe devojke Katarine Kovačević i Nataše Čeperković, gde se naš as pohvalio da se sprema na snegu za drugi deo sezone.

Novakova odluka da se priprema na Kopaoniku izazvala je potvrdila da srpski as i dalje gaji veliku strast ka svojoj "prvoj sportskoj ljubavi" skijanju, a mnogi se nadaju da će mu boravak na srpskoj planini doneti potrebnu energiju i fokus za predstojeće izazove.

Podsetimo, najbolji teniser sveta najavio je povratak na teren u aprilu, na mastersu u Monte Karlu, koji je osvajao dva puta u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading