VELIKA TRAGEDIJA: PREMINUO čuveni hokejaš, momak Arine Sabalenke!

Autor:

Sport

19.03.2024

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužna vest iz SAD.

VELIKA TRAGEDIJA: PREMINUO čuveni hokejaš, momak Arine Sabalenke!

Foto: Tanjug/AP

Arina Sabalenka

Bivši hokejaš, učesnik na dva izdanja Olimpijskih igara i član NHL lige  Konstantin Kolcov (42) preminuo je u ponedeljak.

Mediji ne navode tačan uzrok smrti, osim podatka da je beloruski sportista i trener boravio u Sjedinjenim Američkim Državama.

 

 

On je od 2021. godine bio u vezi sa trenutno drugom teniserkom sveta Arinom Sabalenkom, koja je prethodno tokom 2019. ostala i bez oca Sergeja koji se takođe bavio hokejom.

Kolcov je tokom igračke karijere bio učesnik na dva turnira Olimpijskih igara 2002. i 2010. godine i za nacionalnu selekciju ukupno odigrao 123 meča uz 34 data gola i 21 zabeleženu asistenciju.

U vreme igračkih dana promenio je opremu brojnih ekipa u KHL-u (Omladina, Dinamo Minsk, AK Bars, Severstal, Spartak Moskva), dok je od 2002. do 2006. godine bio i član Pitsburg Pingvinsa u NHL-u.

Prerana smrt kolcova se dogodila mesec dana pre njegovog rođendana, a prošle godine Arina mu je uputila emotivnu čestitku.

- Volim te. Srećan rođendan ljubavi moja. Ti si moja najdraža osoba, moj najbolji prijatelj i moja najjača podrška. Mir je s tobom, snaga, strpljenje i zdravlje. Nadam se da ćemo imati sve što smo planirali. Volim te - napisala je Arina na Instagramu 17. aprila na Konstantinov rođendan.

Arina Sabalenka je jedna od najboljih teniserki na svetu, a trenutno se nalazi na drugom mestu WTA liste.

Beloriskinja je izgubila i oca 2019. godine, tako da proživljava najteže trenutke u životu.

Arina je velika prijateljica Novaka Đokovića, a generalno je omiljena na celom "turu" zbog svog osmeha, duhovitosti i šarma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading