"KARLITOS" ZNA U ČEMU JE PROBLEM! Španac PRIZNAO: Na ivici sam...

Autor:

Sport

20.02.2024

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći rival Novaka Đokovića ne blista kao prošle sezone.

"KARLITOS" ZNA U ČEMU JE PROBLEM! Španac PRIZNAO: Na ivici sam...

Foto: Twitter/RiyadhSeason

Španski teniser Karlos Alkaraz priznaje da se suočava sa izazovima u svojoj igri, ali istovremeno ističe da je u dobroj formi.

- Odlično udaram loptu, mislim da sam u dobroj formi, ali moram da naučim da igram u određenim situacijama bolje nego u Buenos Ajresu. Na primer, na brejk poenima, u određenim momentima kada sam na ivici, moram da budem bolji. To je najvažnija stvar koju moram da poboljšam ako želim da ostvarim dobar rezultat ovde u Riju - rekao je Alkaraz.

Traganje za formulom uspeha

Alkarazov trener, proslavljeni Huan Karlos Ferero, je otkrio da je ključ uspeha u tome da "moraš da radiš kao životinja", naglašavajući važnost predanog rada i fokusa na treningu. Očigledno je da Alkaraz i njegov tim ozbiljno shvataju izazove pred njima i da su spremni da ulože napore kako bi unapredili igru mladog tenisera.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz i Novak Đoković

Iako su Olimpijske igre veliki cilj za drugog tenisera sveta, on napominje da ima još nekoliko meseci do Igara i da su u tom periodu neki veoma važni turniri.

- Želim da osvojim titulu na masters turniru, grend slemove i zato moram da ostanem fokusiran na predstojeće turnire - istakao je mladi Španac.

"Karlitos" će započeti takmičenje na turniru u Rio de Žaneiru duelom protiv Brazilca Tijaga Monteira. Ovaj susret će biti prilika da Alkaraz pokaže svoje veštine i snagu, te da ostvari uspeh na putu ka ostvarenju svojih ciljeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading