VELIKO POŠTOVANJE! Alkaraz: Novak NAJVEĆA prepreka

Autor:

Sport

17.11.2023

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadovoljan sam mečom, rekao je Alkaraz

VELIKO POŠTOVANJE! Alkaraz: Novak NAJVEĆA prepreka

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaras i Novak Đoković

Španski teniser Karlos Alkaraz savladalo je Danila Medvedeva sa 6:4, 6:4 u setovima i zakazao je duel sa Novakom Đokovićem u polufinalu Završnog mastersa u Torinu. On je posle meča istakao da je zadovoljan trijumfom i plasmanom među četiri.

- Srećan sam što cu igrati polufinale, srećan sam zbog meča, bio je težak, Danil je uvek težak protivnik. Zadovoljan sam treningom i kako sam pripremio meč, sve sam uradio skoro savršeno - rekao je Alkaraz posle meča, a zatim je dodao: 

- Srećan sam što cu igrati polufinale, srećan sam zbog meča, bio je težak, Danil je uvek težak protivnik. Zadovoljan sam treningom i kako sam pripremio meč, sve sam uradio skoro savršeno - rekao je Alkaraz.

Prošlih dana Alkaraz je redovno pričao o Novaku Đokovića, a sad, za divno čudo, nije ga ni spomenuo. 

- Igrati protiv igrača kao što je Danil, on riternira daleko, pokušavam sam da igram moju igru, to je taktika o kojoj mislim pre svakog meča. Uradio sam to na proslom meču i danas, na tome radim, pričamo o tome svakog dana. Huan Karlos mi stalno govori da igram takav tenis i to sam uradio - zaključio je Španac. 

Naredna prepreka je Đoković, prema kom Alkaras gaji veliko poštovanje.

- To je jedan od najtežih izazova. Protiv Novaka u polufinalu turnira koji je osvajao šest puta. Novak je Novak, on je najbolji na svetu trenutno. Izgubio je samo šest mečeva, to znači da je neverovatan. Probaću da odigram svoj najbolji tenis, baš kao što sam uradio u prethodnim mečevima - zaključio je Alkaras.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading