ĐOKOVIĆ POSETIO RESTORAN U CRNOJ GORI: Evo kakav BAKŠIŠ je Novak ostavio!

Autor:

Sport

03.08.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin se odmara pred nastavak sezone.

ĐOKOVIĆ POSETIO RESTORAN U CRNOJ GORI: Evo kakav BAKŠIŠ je Novak ostavio!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković se trenutno odmara u Crnoj Gori, pred nastavak naporne teniske sezone.

Nole je nakon završetka Vimbldona stigao u Hrvatsku, gde se odmarao sa porodicom, a zatim je isti nastavio i u Crnoj Gori.

Naš as je poznat po tome što svaki put izlazi ljudima u susret, o čemu govori još jedna situacija, iz jednog restorana na crnogorskom primorju.

- Nole je neko vreme u Portonovom, a ovde je došao drugi put ove godine. Naš restoran je jedan od najskromnijih u kojem možeš da jedeš na ovoj lokaciji - rekao je jedan od zaposlenih za Blic.

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković na odmoru sa porodicom

Zatim je pričao o tome koliko je Đokovića stajao obrok, odnosno kakav bakšiš je srpski teniser ostavio.

- Novak je tražio ceo obrok sa pićem od 16 evra, svi su bili iznenađeni. Došao je tu bez pompe ikakve, kao i svi drugi... Došao je, večerao lepo, ostavio dobar bakšiš, slikao se sa svima, nimalo se nije ponašao kao zvezda! On se ponaša isto svuda, svima se javlja, oduševio je goste, mnogi su se sjatili da se slikaju sa njim kad su shvatili ko je tu - zaključio je radnik u restoranu.

Podsetimo, Nole će se uskoro preseliti u Ameriku, gde ga čeka masters u Sinsinatiju, a nakon toga će učestvovati i na US openu, gde će se boriti za svoju 24. gren slem titulu, čime bi pobegao na dve titule razlike Rafaelu Nadalu, svom najvećem rivalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading