KOMŠIJE U EKSTAZI ZBOG NOVAKA! Đoković DOČEKAN KAO KRALJ u Hrvatskoj, nije mogao da JEDE NA MIRU! (FOTO)

Autor:

Sport

27.07.2023

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je bio u centru pažnje.

KOMŠIJE U EKSTAZI ZBOG NOVAKA! Đoković DOČEKAN KAO KRALJ u Hrvatskoj, nije mogao da JEDE NA MIRU! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković jedan je od najboljih tenisera u istoriji ovog sporta i njegova pojava izazove ogromnu pažnju javnosti u svakom kutku planete.

Nole nije uspeo da ostvari zacrtano na nedavno završenom Vimbldonu, te je u finalnom meču poražen od Španca Karlosa Alkaraza sa 3:2 u setovima i tako je prekinuta višegodišnja dominacija srpskog tenisera.

Teško je pao ovaj poraz Đokoviću, ali on nije puno žalio, već je rešio da "napuni baterije" i odmori se za početak priprema i naredne izazove na američkoj turneji. 

Zbog toga je sa porodicom posetio prvo crnogorsko, a zatim i hrvatsko primorje, te je postao centralna figura u ove dve zemlje. Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije iz jednog hrvatskog restorana na kojima se vidi koliko je Đoković cenjen i poštovan kod komšija.

 

 

Hrvati su pali u ekstazu zbog Noleta, kog su dočekali kao kralja i nisu mu dali da jede na miru, već su tražili fotografiju za uspomenu, a on im je, šmekerski, izašao u susret.

Novaka Đokovića ne treba uopšte predstavljati. Imali smo prilike da razgovaramo o sportu, razmenimo neke uspomene iz sportskih dana, ali isto tako i o gastronomiji. Drago nam je da su Novak i njegovo društvo uživali u večeri i počašćeni smo što je posetio našu konobu - piše u opisu fotografije.

Đoković je u međuvremenu već napustio Hrvatsku i otišao u Crnu Goru, gde je prvobitno i boravio pre odlaska u Dubrovnik, te će sada početi pripreme za američku turneju i US Open koji je na programu od 28. avgusta do 10. septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading