Nole u epizodi - "kao sav normalan svet": Đoković zadao DOMAĆI ZADATAK Nadalu, Federeru, Alkarazu i ostalima! (FOTO)

Autor:

Sport

21.07.2023

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživa u odmoru, ali ima vremena za svoje verne navijače.

Nole u epizodi - "kao sav normalan svet": Đoković zadao DOMAĆI ZADATAK Nadalu, Federeru, Alkarazu i ostalima! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Sve što je lepo ima i kraj, pa je tako završena i nestvarna dominacija Novaka Đokovića na Vimbldonu.

Nole tokom skoro čitave karijere dominira u Londonu, ali je ove godine morao da prepusti krunu mladom Špancu Karlosu Alkarazu od kog je izgubio finalni meč sa 3:2 u setovima (1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4).

Đoković je na taj način ostao bez vimbldonske krune, nije uspeo da stigne do osmog trofeja na ovom turniru, niti do 24. grend slem pehara, Alkaraz se dodatno odmakao na vrhu ATP liste, ali i pored svega ovoga Nole nije klonuo duhom! Čak naprotiv!

Novak se trenutno nalazi u Crnoj Gori gde "puni baterije" za predstojeće izazove. O njegovim planovima za odmor već smo pisali (više informacija OVDE), takođe, otkrili smo vam i fotografije sa crnogorskog primorja koje su nastale uoči Vimbldona (pogledajte ih na OVOM LINKU), a sada su se u javnosti pojavile i nove slike koje su oduševile planetu.

Đoković jeste na odmoru, ali i tu ima vremena za sve verne navijače i ko god mu priđe za fotografiju on mu i izađe u susret.

 

 

Takođe, to ne radi čisto da bi uradio, već sa osmehom na licu i na taj način postavio je domaći zadatak Rafaelu Nadalu, Rodžeru Federeru, Karlosu Alkarazu i ostalima...

Podsetimo, naredni izazovi Novaka Đokovića biće oni na američkoj turneji. Glavni cilj je US Open koji počinje 28. avgusta i završava se desetog septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading