ZAŠTO MU STALNO ZABIJAJU NOŽ U LEĐA? Dijana Đoković ZAGRMELA: Novak im SMETA jer je pokvario njihove PLANOVE!

Autor:

Sport

12.07.2023

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka srpskog tenisera našla se u centru pažnje javnosti.

ZAŠTO MU STALNO ZABIJAJU NOŽ U LEĐA? Dijana Đoković ZAGRMELA: Novak im SMETA jer je pokvario njihove PLANOVE!

Foto: Starsport

Dijana i Novak Đoković

Novak Đoković definitivno je jedan od najboljih tenisera u istoriji ovog sporta, ali je i dalje veliko pitanje ko je pravi GOAT?!

U krug najužih favorita za priznanje najboljeg ikada pored Noleta ulaze i ostali članovi velike trojke - Rafael Nadal i Rodžer Federer. Kada se sve sabere i oduzme, deluje da Đoković, koji se trenutno nalazi u Londonu gde je stigao do polufinala Vimbldona i pokušaće da osvoji osmi trofej na ovom grend slemu, ipak jeste za korak ispred Rafe i Rodžera, ali i pored toga nema isti tretman svetskih medija kao veliki rivali.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

O tome je, u Sportalovom dokumentarcu "NOVAK neispričane priče" govorila i Đokovićeva majka Dijana koja je kritikovala svetske medije, ali i Federera i Nadala.

Jednostavno im smeta jer je narušio neke njihove planove ko će da bude najbolji na svetu. Prvi, drugi, Federer ili Nadal... Između njih dvojice im je bilo svejedno, ali samo da nije Novak. Prosto ne mogu da shvate da je on takav kakav jeste. Oni svi misle da se on folira, a on je takav - rekla je Dijana Đoković, pa dodala šta najviše ceni kod svog sina:

Republika

Foto: Starsport

Srđan, Dijana i Novak Đoković

 

- Svi mi volimo da nas neko voli. Zar bih ja volela da me neko mrzi? Naravno da ne. Ali zašto stalno potencirati to i zašto mu stalno zabijaju nož u leđa? 

Podsetimo, Đoković je do polufinala ovogodišnjeg Vimbldona stigao uz samo dva izgubljena seta, te će u petak od 15 časova igrati protiv Janika Sinera za plasman u finale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading