ORGANIZATORI ODLUČILI! Evo kada Novak izlazi na megdan svom DŽELATU!

Autor:

Sport

16.05.2023

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svetski teniser Novak Đoković u sredu igra četvrtfinalni meč Mastersa u Rimu.

ORGANIZATORI ODLUČILI! Evo kada Novak izlazi na megdan svom DŽELATU!

Foto: Tanjug/AP

Protivnik srpskog tenisera biće Holger Rune iz Danske, a organizatori Mastersa u Rimu odlučili su da njihov duel ne krene pre 13 časova.

Ponovo će Đoković prvi izaći na teren, kao što je to bio slučaj i sa Kameronom Norijem iz Velike Britanije u osmini finala.

Meč sa Runeom igraće se po programu prvi na Centralnom terenu, a pobednik ovog duela ići će u polufinalu na boljeg iz meča Kaspera Ruda (Norveška) i Fransiska Serundola (Argentina), koji neće početi pre 19 časova.

Nole je, podsetimo, na putu do četvrtfinala izbacio Tomasa Martina Ečeveriju iz Argentine (2. kolo) sa 7:6 (7:5), 6:2), zatim Bugarina Grigora Dimitrova rezultatom 2:1 (6:3, 4:6, 6:1), da bi u poslednjem okršaju savladao Britanca Norija.

Foto: Tanjug/AP

 

Ovaj duel, međutim, ostao je u senci skandaloznog poteza Kamerona Norija koji je namerno lopticom smečovao u Đokovića, pogodivši ga u nogu.

Novak se suzdržao i ostao pribran na terenu, ali je posle meča na mreži "odgovorio" na podlost britanskog tenisera, a potom i dao izjavu povodom toga.

Sa druge strane, Rune je u osmini finala eliminisao Alekseja Popirina iz Australije sa 2:1.

Inače, danas je viđena još jedna senzacija na Mastersu u Rimu, pošto je 101. igrač sveta Janik Hanfman izbacio favorizovanog Andreja Rubljova iz Rusije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading