SKANDAL TRESE "BELI SPORT"! Glavni razlog je TORTA! Grend slem šampionka jednim pitanjem pokrenula ZEMLJOTRES!

Autor:

Sport

06.05.2023

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno prvi nosioci u muškoj i ženskoj konkurenciji na Mastersu u Madridu, Karlos Alkaras i Arina Sabalenka, proslavili su istog dana rođendane.

SKANDAL TRESE "BELI SPORT"! Glavni razlog je TORTA! Grend slem šampionka jednim pitanjem pokrenula ZEMLJOTRES!

Foto: Tanjug

Dosadašnji tok Mastersa u prestonici Španije izgledao je idilično, međutim, posle dešavanja od petka, preti da se pretvori u ozbiljan skandal!

Naime,ozbiljan potres usledio je van terena, bez reketa i loptica, a glavne uloge su pripale braniocu trofeja Karlosu Alkarasu i drugoj favoritkinji kod dama Arini Sabalenki.

Beloruskinja i, od Mastersa u Rimu, prvi reket sveta su 5. maja proslavili rođendane, što je ujedno bila i uvertira za finalne okršaje, koji ih očekuju protiv debitanta u finalima mastersa Nemca Jana Lenarda Štrufa, odnosno, najbolje igračice WTA liste Poljakinje Ige Švjontek.

Ono što upada u oči da im organizatori turnira nisu čestitali na identičan način, pa je to izazvalo buru na na društvenim mrežama i žestoke reakcije.

 

Preciznije, "Karlitos" je napunio 20. godina je u svojoj domovini dobio veliku tortu i napravljena mu je fešta, za razliku od Arine, kojoj je pripala mnogo manja poslastica.

Niko, možda, na to ne bi ni obraćao pažnju, da "prste" nije umešala njena sunarodnica Viktorija Azarenka, podelivši fotografije na društvenim mrežama. Grend slem šampionka je tom prilikom napisala:

- Ne može se preciznije objasniti tretman - ljuta je bila Vika, pokrenuvši diskusiju na Tviteru.

Neki su branilil Alkarasa, tvrdeći da momak iz Mursije nije kriv, dok su drugi u metafori torte pronašli brojne probleme o kojima se ne govori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Džonko

06.05.2023 23:26

Sveopšti dvostruki standardi zapadnog sveta UVEK I SVUGDE...!!! NE TREBA TROŠITI REČI JER JE NJIHOVA PREPOZENCIJA NEMERLJIVA I NEPROMENLJIVA...!!! SRAMOTNO