BRUKA I SRAMOTA! Bukmejkeri PONIZILI Novaka! Nikad VEĆA kvota na Đokovića da osvaja Rolan Garos!

Autor:

Sport

04.05.2023

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svetski teniser Novak Đoković nalazi se na drugom mestu favorita za osvajanje Otvorenog prvenstva Francuske.

BRUKA I SRAMOTA! Bukmejkeri PONIZILI Novaka! Nikad VEĆA kvota na Đokovića da osvaja Rolan Garos!

Foto: Tanjug/AP

Đoković i Nadal

Ukoliko je verovati bukmejkerima, predstoji nam ispisivanje nove ere u "belom sportu".

Prema najavama kladioca i kvotama koje su odredili za drugi grend slem u sezoni, Novak Đoković je svrstan na drugu poziciju najvećih aspiranata na titulu u Bulonjskoj šumi.

Pomalo neočekivano, na prvom mestu našao se mladi Španac Karlos Alkaras, iako još nije imao priliku da osvoji trofej na Rolan Garosu.

"Karlitos" ipak igra u fantastičnoj formi i u odnosu na Noleta i "kralja šljake" Rafaela Nadala izabran je za najvećeg pretendenta da podigne pehar u Parizu.

Foto: Tanjug/AP

 

Trijumf na Alkarasa plaća se kvotom 2.50, što znači da biste na uloženih 100 dinara dobili 250, dok je Đoković iza Španca, čiji se uspeh na pariškoj šljaci plaća koeficijentom 3.50.

Apsolutni rekorder po broju trofeja na Rolan Garosu, Rafael Nadal našao se tek na trećoj poziciji favorita i na "bika sa Majorke" kvota iznosi poprilično velikih 5,5.

Treba reći da momak iz Mursije od svih pomenutih igra najbolji tenis od početka sezone, u kojoj je samo dva puta napušta teren pognute glave.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaras i Rafael Nadal

Alkaras na najsporijoj podlozi ima čak 17 pobeda, uz svega jedan poraz, dok je u Barseloni osvojio trofej bez izgubljenog seta.

Dominaciju je potvrdio na Mastersu u Madridu, stigavši do polufinala gde se sastaje sa Hrvatom Bornom Ćorićem, pa ako se plasira u finale igraće protiv boljeg iz meča Arslan Karacev - pobednik Jan Lenard Štruf/Stefanos Cicipas.

Nasuprot Špancu, Novak Đoković je razočarao na mastersu u Monte Karlu i Srpska openu, a Rafael Nadal i dalje nije osetio kako izgleda igrati na šljaci, pošto se oporavlja od povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading