METLA U MADRIDU: Navijači u NEVERICI - nezapamćen rezultat meča Alkarasa i Zvereva!

Autor:

Sport

02.05.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doživeo je potpuni krah u prestonici Španije.

METLA U MADRIDU: Navijači u NEVERICI - nezapamćen rezultat meča Alkarasa i Zvereva!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaras i Aleksandar Zverev

Karlos Alkaras, drugi teniser sveta, plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Madridu, pošto je sa 2:0 (6:1, 6:2) savladao Nemca Aleksandra Zvereva, posle samo 83 minuta igre.

Svi su očekivali pravi spektakl u Madridu, i okršaj dvojice sjajnih tenisera, ali su na kraju dobili "jednosmernu ulicu" i rutinsku pobedu španskog igrača, koji je počistio svog rivala sa terena.

Sve je počelo već u prvom gemu, kada je Alkaras stigao do brejka, bez izgubljenog poena. Imao je Nemac u narednom gemu priliku da se vrati, nije uspeo, a od tog momenta je krenuo njegov potop. Španac je uspeo još jednom da rivalu oduzme servis, i da sa 6:1 stigne do prvog seta.

Ništa se nije promenilo ni u nastavku. Zverev je uspeo da se održi prva četiri gema, ali je u nastavku Španac napravio dva vezana brejka, i sa 6:2 uspeo da stigne i do osvajanja drugog seta, a samim tim i meča.

Momak iz Mursije je tako nastavio pohod ka drugoj uzastopnoj tituli na ovom turniru, kojom bi prišao Novaku Đokoviću na samo pet poena zaostatka pred početak Mastersa u Rimu, gde će upravo Novak braniti trofej.

U narednom kolu, mladog španskog igrača čeka Karen Hačanov, koji je tokom dana napravio iznenađenje, pošto je sa 2:0 (7:6, 6:4) porazio Andreja Rubljova. Osim njih dvojice, plasman dalje su do sada obezbedili i Aslan Karatsev, odnosno Danijel Altmajer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading