ĐOKOVIĆ I NADAL ODUSTALI: Alkaras na pragu nove VELIKE titule!

Autor:

Sport

26.04.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi španski as izneo očekivanja uoči svog omiljenog turnira - obožava da igra u Madridu.

ĐOKOVIĆ I NADAL ODUSTALI: Alkaras na pragu nove VELIKE titule!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

Mladi španski teniser Karlos Alkaras izjavio je da će mu posao na Mastersu u Madridu biti olakšan neigranjem Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

- Fizički se osećan dobro. Radujem se turniru. Sa igrom koju sam pokazao u Barseloni, i osvajenom titulom, u Madrid sam došao pun samopouzdanja. Ipak, svi znamo da ovde nije laka adaptacija zbog nadmorske visine i svega ostalog, ali imali smo nekoliko dana da treniramo pre početka. Ne razmišljan o odbrani bodova. Želim da igram dobro i uživam, ne mislim o tome da pobedim ili do kog kola moram da dođem. To nije u mojoj glavi. Biti broj jedan je cilj, ali odlazak u Pariz kao prvi ili drugi ništa ne menja. To nema nikakve veze sa Rolan Garosom - rekao je drugi reket sveta, a potom je dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Alkaras merka novu masters titulu

- Mladi teniseri, a tu mislim i na sebe, igraju na visokom nivou i bore se titule. Ni ovde u Madridu neće zaostajati. Čak i kada igraju sa Rafom i Đokovićem, imaju šansu da ih pobede. Mladi ljudi imaju mnogo mogućnosti - zaključio je Alkaras.

Podsetimo da teniser iz Mursije brani pehar u španskoj prestonici, pošto je u prošlogodišnjem finalu nadigrao Nemca Aleksandera Zvereva u dva seta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading